ΑΡΗΣ

Κόντης: "Ο Αβραάμ δεν ήθελε να παίξει στον Άρη"

Κόντης: "Ο Αβραάμ δεν ήθελε να παίξει στον Άρη"
Κόντης

O εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ μίλησε στο Αθλητικό Μetropolis για την υπόθεση της πώλησης του Αβραάμ

Αρχικά ο κ. Κόντης τοποθετήθηκε στο θέμα περί του 20% που ακούστηκε ότι θα πάρει ο Διγενής Λακκώματος από τα χρήματα της πώλησης του Αβραάμ Παπαδόπουλου λέγοντας: «Υπήρχε ένα συμφωνητικό το οποίο ίσχυε στην πρώτη τριετία, όχι επ΄ αόριστον.
Τώρα αυτό που μπορεί να διεκδικήσει ο Διγενής είναι τον κωδικό αλληλεγγύης που είναι το 5% του ποσού της μεταγραφής το οποίος καλείται να πληρώσει ο Ολυμπιακός» και συνέχισε για την πώληση του Αβραάμ Παπαδόπουλου υπογραμμίζοντας: " Ο Αβραάμ είχε αποφασίσει ότι το μέλλον του είναι στον Ολυμπιακό, αυτό είπε σε εμάς και όχι μόνο. Δεν είχε καμία όρεξη για να παίξει στον Άρη, δεν ήθελε. Και μπορεί να μου πει κάποιος ότι αν έμενε δεν θα είχαμε αποδοκιμασίες και στην επόμενη προπόνηση από τους φιλάθλους;

Μέτρησαν όλα στην απόφαση της διοίκησης, όπως και η παρέμβαση του εισαγγελέα έπαιξε τον ρόλο της. Κάποιοι του άλλαξαν τα μυαλά και ήθελε να φύγει και να παίξει στον Ολυμπιακό. Για την αξία του μπορεί να είναι λίγα τα χρήματα, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι σε έναν χρόνο έμενε ελεύθερος είναι πάρα πολλά. Γιατί αν έφευγε του χρόνου, κάποιοι θα μιλούσαν για αδυναμία της διοίκησης. Ο Σκόρδας μέχρι χθες δεν είχε αλλάξει την απόφαση του να μην τον πουλήσει".

Στην συνέχεια ο κ. Κόντης αναφέρθηκε στην παραίτηση του Ντούσαν Μπάγιεβιτς λέγοντας ότι: " Θεωρώ ότι ήταν η αφορμή, η συμπεριφορά του προς τους παίκτες είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο Γιόναν Γκαρσία σε μία προπόνηση δεν του είπε καλησπέρα και τον έδιωξε, τον έθεσε εκτός αποστολής και μας είπε να τον διώξουμε από την ομάδα. Αλλά για να είμαι δίκαιος όταν μας είπε να πουλήσουμε τον Αβραάμ προφανώς είχε μιλήσει μαζί του, είχε καταλάβει ότι ο παίκτης δεν ήθελε να παίξει άλλο στον Άρη".

Για το θέμα της υπογραφής του νέου συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία μέχρι το 2013 υπογράμμισε: " Δεν χάνουμε τον παίκτη, ο Άρης άφησε να φύγουν αυτοί που δεν θέλαμε. Ο κάθε παίκτης που θέλαμε να κρατήσουμε του κάναμε μεγαλύτερη πρόταση, όπως τον Κόκε που είχε για τρία χρόνια και του ανανεώσαμε για άλλα δύο. Ακόμη και τον Μάρκο Αουρέλιο κρατήσαμε.

Για τον Νάτσο του κάναμε μία γενναία προσφορά, ας έρθει η οποιοδήποτε ΑΕΚ που λένε ότι τον θέλει, να την καλύψει Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον μάνατζερ του, τον Καπικιόνι που ασχολούνταν με τα θέματα του μπασκετικού Αρη, που ζητάει ως αποζημίωση ένα ποσό που αντιστοιχεί σε έναν χρόνο συμβολαίου. Μάλιστα απειλεί τον παίκτη ότι θα πάει στη FIFA, ας υπογράψει ο Νάτσο και ας πάει να πάρει αυτά τα λεφτά".

Για την μη παραμονή του Βλάνταν Ίβιτς ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης είπε: " Δεν τον θέλαμε, γι΄ αυτό είχαμε φέρει πριν έξι μήνες τον Τιάγκο Ζεντίλ για να τον προετοιμάσουμε για την φετινή περίοδο", ενώ για την απόκτηση του διεθνή Ουρουγουανού Λέμπο είπε: " Είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει τον κόσμο να ξεχάσει γρήγορα τον Αβραάμ".

Για την θέση του τερματοφύλακα είπε: " Έχουμε τον Κέλεμεν και η ομάδα έχει επίσης και τον Καρατζιοβαλή, που είναι στο χέρι του να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει. Θα πάρουμε κι ακόμη έναν".

Για τον Μάρτσιο Αμορόζο και την παραμονή του στο ρόστερ του Άρη και για την νέα χρονιά είπε: " Εγώ τον έφερα και εμένα πρώτο κατηγόρησε ο μάνατζερ του. Μας είπε ότι κάνει θεραπεία, αλλά έπρεπε να έρθει εδώ και να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του Άρη, που είναι αυτό που θα δώσει την επίσημη γνωμάτευση. Αν δεν μπορεί να μας βοηθήσει στο Κύπελλο UEFA, τότε θα πρέπει να αποκτήσουμε κάποιον άλλο".

Αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν για παρέμβαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς ώστε να μην κάθεται στον πάγκο του Άρη είπε: " Με δική μου επιλογή πέρυσι επί Ολίβα, είχα πλησιάσει τον κ. Δημητριάδη αλλά δεν είχε χρόνο, μετά ήρθε ο κ. Αγγελάκης, επειδή δεν ήθελα να κάθομαι εγώ, ήταν δική μου προσωπική επιλογή. Κανείς Μπάγιεβιτς δεν θα μπορούσε να με περιορίσει".

Κλείνοντας ο κ. Κόντης αναφέρθηκε στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο λέγοντας: " Πραγματικά γύρω στις 6.000 διαρκείας, γιατί στην Ελλάδα μπορείς να δηλώσεις ότι θέλεις. Θα μπορούσαμε να έχουμε 46.000 αλλά έχουμε πραγματικά 6.000. Πέρυσι στην Λίγκα είχα δει από ομάδες εκτός Αθηνών 2-3.000 διαρκείας αλλά έλεγαν για 15.000".


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ