ΑΡΗΣ

Η ώρα της απόφασης

Η ώρα της απόφασης
Παπαδοπουλος

Πιάνει δουλειά ο Ερνάντεθ. Ώρα αποφάσεων για Παπαδόπουλο πριν την αναχώρηση αποστολής για Ζέεφελντ

Η επιστροφή του Κίκε Ερνάντεθ αύριο στην Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά είναι σίγουρο πως θα συνδυαστεί και με κουβέντα του Ισπανού τεχνικού με την διοίκηση της ΠΑΕ για το μέλλον του Παπαδόπουλου. Ήδη εξάλλου έχει αποκτηθεί ο διεθνής Ουρουγουανός Λέμπο που αναμένεται στην Θεσσαλονίκη τελικά την Τετάρτη, κι όχι αύριο, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.
Την ίδια ώρα ο Παπαδόπουλος μετά τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Άρη στην «πρώτη» της περασμένης Δευτέρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπως είναι επόμενο είναι επηρεασμένος ψυχολογικά. Κι αν η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σε ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως ο Έλληνας αμυντικός θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στο Ζέεφελντ της Αυστρίας απομένει να φανεί αν αυτό θα συμβεί ή μέχρι τότε θα έχει πωληθεί σε κάποια άλλη ομάδα.

Το πού; Είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το προδικάσει την στιγμή αυτή. Αν δηλαδή θα είναι σε κάποιον από τους Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό σε ομάδα του εξωτερικού. Οι δύο «αιώνιοι» της Αθήνας μάλιστα σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε χθες το βράδυ προχώρησαν σε σχετικές προτάσεις με κοινό τους στοιχείο το οικονομικό. Αμφότεροι πρόσφεραν 2.5 εκ. ευρώ με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει στα ανταλλάγματα τους Σηφάκη και Σιόντη. Όσο για τον Ολυμπιακό υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Άρης δια του προέδρου της προ ημερών είχε ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να πουλήσει τον Παπαδόπουλο στους «ερυθρόλευκους».

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης δεδομένης και της παρουσίας του Λέμπο στο ρόστερ της ομάδας. Του διεθνή Ουρουγουανού που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Παπαδόπουλο.

Κατά τα άλλα κανονικά στην διάθεση του Κίκε Ερνάντεθ θα βρίσκεται ο Μάρκο Αουρέλιο. Ο Βραζιλιάνος στην διάρκεια της χθεσινής μέρας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του να υπογράψει προσύμφωνο με την Ανόρθωση ενώ είχε συμβόλαιο και μάλιστα για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όσο για την περίπτωση του Νάτσο Γκαρσία και τις υπογραφές του στο νέο του συμβόλαιο φαντάζουν να είναι θέμα ημερών. Ο διεθνής Βολιβιανός αναμένεται να βάλει την υπογραφή του μέχρι την ημέρα αναχώρησης για το Ζέεφελντ της Αυστρίας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κι όσο τέλος για τον Μάρτσιο Αμορόζο τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο τραυματισμός που επικαλείται. Παράλληλα η επιστροφή του θα ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο παραμονής του στο ρόστερ του Άρη.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ