ΑΡΗΣ

Απόσυρση ΠΑΟ για Αβραάμ

Απόσυρση ΠΑΟ για Αβραάμ
Παπαδοπουλος

Ο Παπαδόπουλος είναι μια ανάσα από τον ΟΣΦΠ, μετά την απόσυρσης ενδιαφέροντος του ΠΑΟ

Το "τριφύλλι" εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας την απόσυρση του ενδιαφέροντος του για τον αμυντικό Άρη. Χαρακτηριστικά τονίζεται:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, επιθυμεί να ενημερώσει ότι αρνούμενη να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου από την ΠΑΕ Άρης".

Την ίδια στιγμή πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του 24χρονου άσου προσφέροντας 2,5 εκ. ευρώ.

2,5 εκατ. και τερματοφύλακας...



Οι δύο αιώνιοι είχαν καταθέσει την Πέμπτη το βράδυ νέα πρόταση για την απόκτηση του αμυντικού ανεβάζοντας αμφότεροι την προσφορά τους προς τον Άρη.

O Oλυμπιακός φέρεται να έχει φτάσει την προσφορά του στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ (και ίσως ένα ποσό για την απόκτηση ενός γκολκίπερ), τη στιγμή που η προσφορά των "πρασίνων" ήταν στα ίδια ακριβώς επίπεδα συν τον τερματοφύλακα Σηφάκη ή τον Τζόρβα, του οποίου τις ρήτρες θα πλήρωναν από τον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι όταν και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη αφήνοντας διάπλατα ανοιχτά τον δρόμο για τον Ολυμπιακό.

Socrates time...



Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον δεύτερο γύρο των διαπραγματεύσεων με τον πρόεδρο του Άρη, Λάμπρο Σκόρδα (μετά τα μεσάνυχτα) ανέλαβε προσωπικά ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων", Σωκράτης Κόκκαλης, γεγονός που φανερώνει την επιθυμία του να πάρει τον Αβραάμ στο μεγάλο λιμάνι, πραγματοποιώντας μία μεταγραφική νίκη σε τομέα ουσίας αλλά και εντυπώσεων απέναντι στον "αιώνιο αντίπαλο".

"Τον παίκτη τον θέλω στον Ολυμπιακό και θα τον πάρω", φέρεται να είπε μάλιστα ο Σωκράτης Κόκκαλης, την ώρα που κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για τελική προσφορά ύψους 2,8 εκ.ευρώ.

Πρόταση την οποία προτίθεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός την Παρασκευή τρέχοντας φυσικά μετά την πρόσφατη εξέλιξη μόνος του στο σπριντ για την υπογραφή του παίκτη που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας από τους ερυθρόλευκους.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (του οποίου το συμβόλαιο με τον Άρη λήγει τον ερχόμενο Ιούνη, κάτι που σημαίνει πως είναι ελεύθερος από τον Γενάρη να επιλέξει ο ίδιος την ομάδα της αρεσκείας του) προτιμάει να πάει στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ο Σκόρδας.



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ