ΑΡΗΣ

Κόντης: "Δεν υπάρχει θέμα προπονητή"

Κόντης: "Δεν υπάρχει θέμα προπονητή"
Κόντης

Ο Γιάννης Κόντης με δήλωσή του φρόντισε να εξαφανίσει τα σύννεφα περί παραμονής του Ερνάντεθ στην τεχνική ηγεσία

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, λίγα λεπτά μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με δήλωσή του φρόντισε να σβήσει πριν καν δημιουργηθούν σύννεφα περί παραμονής του Κίκε Ερνάντεθ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. " Δεν υπάρχει θέμα προπονητή και στηρίζουμε την επιλογή μας", τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: " Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μία απαράδεκτη εμφάνιση ενώ στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε και το άγχος από το εις βάρος μας σκορ. Σίγουρα έγιναν λάθη τα οποία και θα πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύω ότι ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξουμε. Τα λάθη της άμυνας, οι συγκυρίες αλλά και η ατυχία μας οδήγησαν στην ήττα. Δεν τελείωσε όμως τίποτα. θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επαναλάβουμε ανάλογη εμφάνιση".

Απογοήτευση όπως ήταν επόμενο υπήρχε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Άρη με τον Ισπανό Φρανθίσκο Χαβίτο να τόνισε: " Πληρώσαμε το γεγονός ότι ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο όπου πληρώσαμε τα λάθη μας στην άμυνα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 3-0 και τα πράγματα έγιναν δύσκολα ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αν και προσπαθήσαμε η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι", ενώ για την συνέχεια τόνισε: " Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά όπου υπάρχει το ντέρμπι στην έδρα μας με τον Παναθηναϊκό και να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ