ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά και σε Αλμιρόν!

Κοντά και σε Αλμιρόν!
Αλμιρόν-Γιουβέντους

Στην Αθήνα βρίσκεται η γυναίκα του Σέρχιο Αλμιρόν, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ. Υπογράφει σήμερα ο Φερνάντο Μπελούτσι για 4,5 χρόνια. "Κόκκινος" ο Γκαλίτσιος

Τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν τις τελευταίες ημέρες για συμφωνία των "ερυθρολεύκων" με τη Γιουβέντους, για την έλευση του 27χρονου Αργεντινού μέσου με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, ενώ όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Sportime", βρίσκεται ήδη στην Αθήνα η σύζυγος του παίκτη (πολύ πιθανό λοιπόν η επίσκεψή της στη χώρα μας να σχετίζεται με την ανέρευση σπιτιού για την μετακόμιση του ζευγαριού στην πρωτεύουσα).
"Η Αθήνα είναι πανέμορφη πόλη και μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι εδώ. Βρίσκομαι για διακοπές και μου αρέσει πάρα πολύ η Αθήνα. Είνα μία πανέμορφη πόλη", δήλωσε χαρακτηριστικά η Βιντάλ Αλμιρόν, ο οποία δεν θέλησε πάντως να ρίξει... φως στο μυστήριο, στο αν δηλαδή ο άνδρας της έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Σούπερ Λίγκα και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Κλαούντιο Βαγκέτζι, τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (9/1) αναφορικά με το μέλλον του Αλμιρόν, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Αλέσιο Σέκο, υποστηρίζει -σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα- ότι βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο οι συζητήσεις με τους Πειραιώτες.

Υπογράφει σήμερα (10.00) ο Μπελούτσι
Εν τω μεταξύ, στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια θα ανήκει και επίσημα από σήμερα ο Φερνάντο Μπελούτσι. Ο Αργεντινός μέσος θα μεταβεί στις 10:00 στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα υπογράψει το συμβόλαιό του, διάρκειας 4,5 ετών.

Μετά και τις τελευταίες διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρίβερ Πλέιτ, συμφωνήθηκε να εισπράξει ο αργεντινικός σύλλογος το ποσοστό των 7,4 εκ.ευρώ, με την ελληνική ομάδα να αποκτά το 50% των δικαιωμάτων του Μπελούτσι, με τον Πίνι Ζάχαβι να διατηρεί το άλλο 50%.

Όσο για τον Αργεντινό μέσο, oι αποδοχές του θα είναι της τάξης των 750.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 850.000 δεύτερο, 950.000 ευρώ τον τρίτο χρόνο, ενώ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του προβλέπεται να εισπράξει περίπου 1 εκ.ευρώ.

Συμφώνησε ο Γκαλίτσιος

Οριστικό τέλος στην υπόθεση Γκαλίτσιου δόθηκε την Δευτέρα, με τον ποδοσφαιριστή να λέει το "ναι" στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός αμυντικός, είχε προβάλει υψηλότερες οικονομικές απαιτήσεις από αυτές που προβλέπονταν αρχικά, όμως τελικά απάντησε θετικά στη βελτιωμένη πρόταση των "ερυθρολεύκων".

Η υπόθεση της μεταγραφής του είχε μετατραπεί σε σίριαλ τις τελευταίες μέρες, παρά το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Λάρισα τα είχαν βρει σε όλα για τη μετακίνηση του παίκτη, στο ποσό των 800.000 ευρώ. Όμως, ο Γκαλίτσιος είχε απαντήσει αρνητικά στην αρχική πρόταση των "ερυθρολεύκων", καθώς ζητούσε περισσότερα χρήματα.

Οι Πειραιώτες κατέθεσαν την Κυριακή βελτιωμένη πρόταση στον Γκαλίτσιο, που επικοινώνησε τηλεφωνικά την Δευτέρα με τον Ίλια Ίβιτς και απάντησε θετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές 1,3 εκ. ευρώ.















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ