ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράταση κατά μία ημέρα

Παράταση κατά μία ημέρα
Μπελούτσι

Την Τρίτη (8/1) θα "πέσουν" οι υπογραφές με Μπελούτσι. Στα "ερυθρόλευκα" ο Γκαλίτσιος

Ο Ίλια Ίβιτς ήταν κάθετος... " Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουν απομείνει τυπικές διαδικασίες. Ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, είναι κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι και πήγε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστεί. Αύριο (8/1) στις 10 το πρωΐ θα υπογράψουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος ξεκαθάρισε και το καθεστώς της απόκτησης Μπελούτσι: " Αγοράσαμε το 50% των δικαιωμάτων του. Το άλλο 50% ανήκει στον μάνατζέρ του (σ.σ. Πίνι Ζάχαβι). Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο για 4,5 χρόνια".

Ο Φερνάντο Μπελούτσι το πρωΐ της Δευτέρας (7/1) πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια ο 24χρονος Αργεντινός μέσος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, αλλά το τυπικό μέρος της μετεγγραφής θα ολοκληρωθεί στις 10 το πρωΐ της Τρίτης (8/1). Η επίσημη παρουσίασή του προγραμματίζεται για την Τετάρτη (9/1), μαζί με αυτή του Μίρνες Σίσιτς.

Το χαμόγελο του Ίβιτς
Οι εκπρόσωποι του Τύπου, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας, ρώτησαν τον κ. Ίβιτς για την υπόθεση του Σέρχιο Αλμιρόν, τον οποίο οι Ιταλοί εξακολουθούν να "στέλνουν" στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός διευθυντής της πειραϊκής ομάδας, αφού χαμογέλασε, είπε: " Δεν θέλω να μιλήσω τώρα".

Συμφώνησε ο Γκαλίτσιος

Οριστικό τέλος στην υπόθεση Γκαλίτσιου δόθηκε την Δευτέρα, με τον ποδοσφαιριστή να λέει το "ναι" στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός αμυντικός, είχε προβάλει υψηλότερες οικονομικές απαιτήσεις από αυτές που προβλέπονταν αρχικά, όμως τελικά απάντησε θετικά στη βελτιωμένη πρόταση των "ερυθρολεύκων".

Η υπόθεση της μεταγραφής του είχε μετατραπεί σε σίριαλ τις τελευταίες μέρες, παρά το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Λάρισα τα είχαν βρει σε όλα για τη μετακίνηση του παίκτη, στο ποσό των 800.000 ευρώ. Όμως, ο Γκαλίτσιος είχε απαντήσει αρνητικά στην αρχική πρόταση των "ερυθρολεύκων", καθώς ζητούσε περισσότερα χρήματα.

Οι Πειραιώτες κατέθεσαν την Κυριακή βελτιωμένη πρόταση στον Γκαλίτσιο, που επικοινώνησε τηλεφωνικά την Δευτέρα με τον Ίλια Ίβιτς και απάντησε θετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές 1,3 εκ. ευρώ.

"Προσπαθούν να παραπλανήσουν τον κόσμο"

Ο Γιάννης Μώραλης, εξερχόμενος από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, έκανε δηλώσεις, με τις οποίες πήρε θέση για το θέμα με τη διαιτησία. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισήμανε πως κάποιοι προσπαθούν να παραπλανήσουν το φίλαθλο κοινό.

" Ασχοληθήκαμε μία φορά με τη διαιτησία, μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, γιατί υποχρεωθήκαμε να απαντήσουμε στις δηλώσεις που έκαναν κάποιοι. Λένε ότι ευνοούμαστε από τις αποφάσεις των διαιτητών. Με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να παραπλανήσουν τον κόσμο", τόνισε χαρακτηριστικά.

Έτοιμος ο Γκαλέτι

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν τη Δευτέρα (7/1) στις 12:00, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (13/1, 19:00).

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Γκαλέτι, ενώ οι Ντομί και Νε ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Στολτίδης, που έχει μία κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική η οποία δεν εμπνέει ανησυχία, έκανε θεραπεία, ενώ ο Λούα Λούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς παρουσίασε συμπτώματα ίωσης. Ο Λεντέσμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Την Τρίτη (8/1), οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 12:00.

*Η Μονακό ζήτησε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δύο εισιτήρια προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο εκπρόσωπος της γαλλικής ομάδας, Φιλίπ Τις.




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ