ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Δύσκολα θα χάσουμε την άδεια"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δύσκολα δεν θα αδειοδοτηθεί, ενώ ανέφερε ότι στο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ υπήρξε έντονος διάλογος με τον διαιτητή Δημήτρη Θάνο.

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει επιτυχώς από τη διαδικασία της αδειοδότησης εμφανίστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά την ήττα (0-3) της ομάδας του από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο πρόεδρος του "τρριφυλλιού" δήλωσε, από εκεί και πέρα, ότι στην ανάπαυλα του ντέρμπι υπήρξε έντονος διάλογος με τον διαιτητή Δημήτρη Θάνο, αναφορικά με τις αποφάσεις του.

Ο Κωνσταντίνου δήλωσε: "Στις 3-4 του μηνός λήγει η προθεσμία για να καταθέσουμε τον φάκελο. Υπάρχουν διάφορα θέματα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός αισιοδοξεί και νομίζω ότι την αδειοδότηση δύσκολα θα τη χάσει. Ο Παναθηναϊκός θα την πάρει. Είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Παναθηναϊκό, το ξέραμε από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκεί που του αξίζει.

Δεν λέω ότι θα αλλάξει ο κανονισμός. Πλήρης μπορεί να μην είναι ο φάκελος, αλλά θεωρώ ότι θα πάρουμε το 15θήμερο, γι' αυτό το ζητήσαμε. Η UEFA θα το δώσει. Άλλωστε έχει δώσει τρεις μήνες στον Παναθηναϊκό για το δικό του κομμάτι. Μετά το 15θήμερο θα είναι έτοιμος για να έχει πλήρη φάκελο.

Δεν είναι απροστάτευτη η ομάδα. Δεν μπορούμε να τσακωνόμαστε. Και τώρα πήγαμε μέσα στους διαιτητές. Και στο ημίχρονο υπήρξε κάποιος έντονος διάλογος. Υπάρχουν άλλα θέματα αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό που έχουν προτεραιότητα και συν αυτά μεγαλώνουν το πρόβλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τριάρα τίτλου για την ΑΕΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό
Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Τσίκινης στο Sport24.gr: "Σωστή η αποβολή του Ινσούα, δεν έδωσε από ένα πέναλτι"
Κουρμπέλης: "Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου"
Δώνης: "Είναι ξεκάθαρο ότι ο Βράνιες παίρνει τη μπάλα με το χέρι"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ