ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στη κάμερα της "NOVA" ότι δεν υπήρχε αποβολή του Ινσούα ενώ στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του τριφυλλιού.

Υπερήφανος για τους συμπαίκτες του παρά την ήττα από την ΑΕΚ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο Έλληνας μέσος μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι πράσινοι ενώ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τόνισε πως δεν υπήρχε η αποβολή του Ινσούα, μια φάση που έγινε ακριβώς μπροστά του.

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου:
«Είναι ωραίο να παίζεις με φιλάθλους στις εξέδρες. Ξεκίνησε ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε μετά την αποβολή ήταν λογικό».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού:
«Στο μυαλό μας δεν είναι η αδειοδότηση, ό,τι μας καίει μας καίει γιατί κοιτάζουμε και το μέλλον μας».

Για την προσπάθεια των παικτών του «τριφυλλιού»:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου, που κάθε μέρα μαχόμαστε για το καλύτερο. Είμαι περήφανος για εμάς».

Για την διαιτησία:
«Προσωπικά δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε. Ας το κρίνουν άλλοι, εμάς η δουλειά μας είναι άλλη. Αν μιλούσαμε για τη διαιτησία από την αρχή της σεζόν, δεν θα τελειώναμε ποτέ.

Είδα τη φάση της κόκκινης, ήταν μπροστά στα μάτια μου. Αν είχε γίνει η ίδια φάση με παίκτη της ΑΕΚ δεν θα το έδινε με τίποτα, ειδικά στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο της ΑΕΚ απέναντι του».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ