ΙΤΑΛΙΑ

Κομίσο στους παίκτες της Φιορεντίνα: "Ο Μπαρόνε θα είναι πάντα δίπλα μας"

Κομίσο στους παίκτες της Φιορεντίνα: "Ο Μπαρόνε θα είναι πάντα δίπλα μας"
PRINT SCREEN

Ο θάνατος του Τζο Μπαρόνε σόκαρε την οικογένεια της Φιορεντίνα, με τους ανθρώπους της ομάδας να συνοδεύουν τον άλλοτε γενικό διευθυντή του συλλόγου στην τελευταία κατοικία του και τον πρόεδρο Κομίσο να συγκινεί τους παίκτες με τα λόγια του.

Η 19η Μαρτίου 2024 ήταν μία ημερομηνία που γράφτηκε με μελανά χρώματα στην ιστορία της Φιορεντίνα καθώς έχασε έναν άνθρωπο που την αγάπησε όσο λίγοι και την υπηρέτησε πιστά μέχρι να αφήσει την τελευταία πνοή του.

Ο λόγος για τον Τζο Μπαρόνε, με τον γενικό διευθυντή των βιόλα προδίδεται από την καρδιά του και να φεύγει από τη ζωή στα 57 του χρόνια, σκορπώντας θλίψη και οδύνη όχι μόνο στο σύλλογο της Τοσκάνης αλλά σε όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, μία ημέρα αργότερα, ο πόνος έγινε ακόμη πιο αφόρητος, αφού έγινε η επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή του, με πλήθος κόσμου να τον τιμάει με την παρουσία του στην τελετή και τον Ρόκο Κομίσο να μην κρύβει την έντονη συγκίνησή του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Μπαρόνε τα άφησε όλα, άφησε την οικογένειά του για να έρθει εδώ. Μαζί φτιάξαμε ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο, δεν θα είχε γίνει το Viola Park χωρίς εκείνον.

Ο Τζο δούλευε συνέχεια και μιλούσαμε όλες τις ημέρες, ακόμη και όταν ήταν άσχημα. Για αυτό το λόγο μπορώ μόνο να ευχαριστήσω εκείνον και την οικογένειά του.

Να θυμάστε πως ο Τζο θα είναι πάντα δίπλα μας", τόνισε ο ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα απευθυνόμενος στους παίκτες, για να προσθέσει πως "ήθελα να πω περισσότερα αλλά δεν θα το κάνω".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ