ΙΤΑΛΙΑ

Φιορεντίνα: Πέθανε ο General Manager των βιόλα, Τζο Μπαρόνε

Φιορεντίνα:  Πέθανε ο General Manager των βιόλα, Τζο Μπαρόνε
PRINT SCREEN

Η Φιορεντίνα θρηνεί την απώλεια του Τζο Μπαρόνε, με τον γενικό διευθυντή των βιόλα να δίνει μάχη για τη ζωή του από το βράδυ της Κυριακής μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη και να μην καταφέρνει να βγει νικητής.

Ο κόσμος του ιταλικού ποδοσφαίρου και δη το φίλαθλο κοινό της Φιορεντίνα πενθεί από το απόγευμα της Τρίτης (19/03), με τους βιόλα να κάνουν γνωστό πως έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια, μία ημέρα πριν τα 58α γενέθλιά του, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Τζο Μπαρόνε.

Ο Μπαρόνε είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και νοσηλευόταν από το βράδυ της Κυριακής σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μιλάνο, γεγονός που είχε οδηγήσει στην αναβολή της αναμέτρησης της Φιορεντίνα με την Αταλάντα, με την καρδιά του να μην αντέχει δυστυχώς και να βυθίζεται σε θλίψη και οδύνη η σύζυγός του, Καμίλα, και τα τέσσερα παιδιά του: Πιέτρο, Σαλβατόρε, Τζουζέπε και Γκαμπριέλα.

"Με βαθύ πόνο και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα ένα από τα σημεία αναφοράς της, μια φιγούρα που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που τον χτύπησε την Κυριακή, έφυγε σήμερα στο νοσοκομείο "San Raffaele" του Μιλάνου.

Ο Ρόκο Κομίσο και η οικογένειά του, ο Ντανιέλε Πραντέ, ο Νικολάς Μπουρδίσο, ο Αλεσάντρο Φεράρι, ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο, ο Κριστιάνο Μπιράγκι και όλη η Φιορεντίνα αισθάνονται συντετριμμένοι από την τρομερή απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε τον μεγάλο του επαγγελματισμό, την καρδιά του και το πάθος του για αυτά τα χρώματα.

Ένας άνθρωπος που ήταν φίλος διαθέσιμος και πάντα κοντά σε όλες τις στιγμές, στις πιο χαρούμενες και κυρίως στις πιο δύσκολες. Όλος ο μωβ κόσμος αγκαλιάζει τη σύζυγό του Καμίλα, τα παιδιά του και ολόκληρη την οικογένεια των Μπαρόνε σε αυτή τη στιγμή τεράστιας απόγνωσης", αναφέρει η ανακοίνωση της Φιορεντίνα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ