SERIE A

Φιορεντίνα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο General Manager των βιόλα, Τζο Μπαρόνε

Φιορεντίνα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο General Manager των βιόλα, Τζο Μπαρόνε

Ο General Manager της Φιορεντίνα, Τζο Μπαρόνε, υπέστη καρδιακή προσβολή και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Φλωρεντίας.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Τζο Μπαρόνε, ο General Manager της Φιορεντίνα. Η ιταλική ομάδα με ιατρικό ανακοινωθέν ενημέρωσε πως ο 57χρονος έχει υποστεί καρδιακή προσβολή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μιλάνο.

Θυμίζουμε πως η Φιορεντίνα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης με την Αταλάντα, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (17/03).

"Η Φιορεντίνα ανακοινώνει ότι ο Γενικός Διευθυντής, Τζο Μπαρόνε παραμένει νοσηλευόμενος στην καρδιοχειρουργική μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο σε κρίσιμη κλινική κατάσταση μετά από καρδιακή ανακοπή εκτός νοσοκομείου.

Οι ζωτικές λειτουργίες υποστηρίζονται από μηχανική υποστήριξη. Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επί του παρόντος εκτός τόπου. Η οικογένεια Μπαρόνε, η οικογένεια Κομίσο και όλη η Φιορεντίνα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Σαν Ραφαέλε και όλη την ομάδα του καθηγητή Ζανγκρίλιο για τη δουλειά του" αναφέρει το ανακοινωθέν.

Ο Μπαρόνε είναι το δεξί χερί στο προέδρο της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο και βρίσκεται στο πόστο του διευθυντή από τον Νοέμβριο του 2019.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ