SERIE A

Αταλάντα - Φιορεντίνα: Αναβλήθηκε το ματς λόγω προβλήματος υγείας του διευθυντή των "βιόλα"

Οι παίκτες της Φιορεντίνα
Οι παίκτες της Φιορεντίνα © 2023 DENES ERDOS / AP IMAGES

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης με την Αταλάντα, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (17/03), εξαιτίας προβλήματος υγείας του διευθυντή της ομάδας, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα.

Την αναβολή της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αταλάντα ανακοίνωσε η Φιορεντίνα για την 29η αγωνιστική της Serie A.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (17/03) στις 19:00 κι ο λόγος που θα αλλάξει ημερομηνία είναι ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ο διευθυντής των "βιόλα".

Ο Τζο Μπαρόνε αρρώστησε βαριά, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται και να διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ορισμένοι παίκτες ήταν παρόντες όταν ο Μπαρόνε άρχισε να μην αισθάνεται καλά και εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, να βγουν να παίξουν, υπό αυτές τις συνθήκες.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες μέρες ήταν η θλιβερή επέτειος από τον θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι, το 2018, όταν είχε πεθάνει ενώ κοιμόταν.

Σε ό,τι αφορά στον Μπαρόνε, είναι το δεξί χερί στο προέδρο της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο και βρίσκεται στο πόστο του διευθυντή από τον Νοέμβριο του 2019. Την Τετάρτη γιόρτασε τα 58ο γενέθλιά του.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ