ΙΤΑΛΙΑ

Σοτίλ για Μπαρόνε: "Η Φιορεντίνα θα σηκώσει το τρόπαιο που ονειρεύτηκες"

Ο Ρικάρντο Σοτίλ με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε ματς του Conference League κόντρα στην Τσουκαρίτσκι | 9 Νοεμβρίου 2023
Ο Ρικάρντο Σοτίλ με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε ματς του Conference League κόντρα στην Τσουκαρίτσκι | 9 Νοεμβρίου 2023 @2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η Φιορεντίνα έχασε τον γενικό διευθυντή της, Τζο Μπαρόνε, που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 57 του χρόνια, με τον Ρικάρντο Σοτίλ να τον αποχαιρετάει μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησής του στο Instagram.

Λίγες ημέρες μετά από την τέταρτη επέτειο από τον αδόκητο χαμό του αρχηγού της Νταβίντε Αστόρι, από καρδιακή προβολή, η Φιορεντίνα έχασε ακόμη ένα μέλος της. Αυτή τη φορά οι βιόλα αποχαιρέτησαν πρόωρα τον Τζο Μπαρόνε, με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, προδομένος από την καρδιά του, με τον Ρικάρντο Σοτίλ να προχωράει σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram.

Σοτίλ για Μπαρόνε: "Η Φιορεντίνα θα σηκώσει το τρόπαιο που ονειρεύτηκες"
PRINT SCREEN

"Γεια σου Τζο, τι απέραντη θλίψη στις καρδιές μας, έγιναν όλα τόσα γρήγορα που δεν μοιάζουν αληθινά. Σου γράφω αυτές τις λέξεις με έναν κόμπο στο λαιμό, είναι λέξεις που βγαίνουν από τα βάθη της καρδιάς μου και που θέλω να σου τις αφιερώσω.

Ήσουν το άτομο που πίστεψε σε μένα από τις πρώτες προπονήσεις που παρακολούθησες, πάντα πάλευες στην πρώτη γραμμή για όλους μας.

Πόσες φορές μιλήσαμε, πόσες φορές με κάλεσες στο δωμάτιό σου και μου έλεγες πόσο πολύ ήθελες να με δεις στην κορυφή. Μπορώ μόνο να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΖΟ για το πώς μου συμπεριφέρθηκες από την πρώτη μέρα.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά όταν η Φιορεντίνα βγει στο χορτάρι θα παίξει πάνω από όλους για σένα και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο που ονειρεύτηκες.

Στέλνω μία αγκαλιά σε όλη την οικογένειά σου, στα παιδιά σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει", έγραψε ο Σοτίλ, που είναι ένας από τους τέσσερις μόλις παίκτες, μαζί με τους Μπιράγκι, Ρανιέρι και Μιλένκοβιτς, που έχουν ζήσει το τραγικό γεγονός του θανάτου τόσο του Αστόρι όσο και του Μπαρόνε.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ