SERIE A

Κοιτάζει Οσβάλντο η Νάπολι για αντι-Μίλικ

Κοιτάζει Οσβάλντο η Νάπολι για αντι-Μίλικ

Ο Ντάνι Οσβάλντο βρίσκεται ψηλά στην λίστα του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις για να αποτελέσει τον αντικαστάστη του τραυματία Αρκάντιους Μίλικ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αρκάντιους Μίλικ στην αναμέτρηση της Πολωνίας με τη Δανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 προκάλεσε ισχυρό σοκ στους ανθρώπους της Νάπολι. Ο φορμαρισμένος Πολωνός στράικερ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 4 μήνες, καθώς υπέστη -μερική- ρήξη συνδέσμων στο αριστερό γόνατο.

Ο 22χρονος επιθετικός είχε αποδειχθεί άξιος διάδοχος του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αφού σε 9 αναμετρήσεις με τους "παρτενοπέι" έστειλε 7 φορές την μπάλα στα δίχτυα. Όπως είναι λογικό, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι της Νάπολι βγαίνουν στη γύρα για να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.

Κοιτάζει Οσβάλντο η Νάπολι για αντι-Μίλικ

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Gazzetta dello Sport", o πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Ντάνι Οσβάλντο. Ο Αργεντινός επιθετικός (με ιταλικό διαβατήριο) είναι ελεύθερος απ' τον περασμένο Μάιο, όταν κι ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Μπόκα Τζούνιορς.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν "εμπόδια" στην περίπτωση του 30χρονου άσου, καθώς απ' τον περασμένο Αύγουστο έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει απ' την ενεργό δράση προκειμένου να ασχοληθεί με το χόμπι του, τη μουσική. Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο, απέρριψε τις προτάσεις της Πεσκάρα και της Κιέβο Βερόνα. Βέβαια, η πιθανότητα να αγωνιστεί στη Νάπολι και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σίγουρα δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Όπως και να έχει, όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα. Πέρα απ' τον Οσβάλντο, μεταξύ των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων των "παρτενοπέι" είναι ο άσος της Τζένοα, Λεονάρντο Παβολέτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σοκ στη Νάπολι με Μίλικ, τέσσερις μήνες εκτός
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ