ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κλοπ: "Θα επωφεληθούμε από τις αλλαγές"

Κλοπ: "Θα επωφεληθούμε από τις αλλαγές"

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της νέας χρονιάς δηλώνοντας πως η Ντόρτμουντ θα επωφεληθεί από τις αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Ο Μάριο Γκέτσε σε λίγες μέρες θα προπονείται με την Μπάγερν Μονάχου, ο Νουρί Σαχίν θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σαντάνα θα ανήκει στη Σάλκε, ενώ την πόρτα της εξόδου θα έχει διαβεί και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Παρόλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως οι αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι θα βελτιώσουν την ομάδα του, η οποία θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, η οποία έχει κάνει δικό της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, δήλωσε στη "Bild": "Διαβάζω πως μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν, αλλά αυτό δεν έχει νόημα. Έχουμε πολύ ποιότητα και ένα στέρεο οικοδόμημα. Φυσικά και θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αφού μερικοί παίκτες θα φύγουν. Νομίζω πως θα επωφεληθούμε, όμως, από τις αλλαγές και είμαι αισιόδοξος.

Δεν μπορώ να πω ποιους παίκτες θα πάρουμε, αλλά το δουλεύουμε. Μπορώ να εγγυηθώ ότι τα πάντα θα είναι εντάξει ως το τέλος. Πολλά θα γίνουν εντός των επόμενων ημερών και εβδομάδων".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ