ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, έχω τρελαθεί"

Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς της Λίβερπουλ την πρόκριση στον τελικό του FA Cup | 16 Απριλίου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς της Λίβερπουλ την πρόκριση στον τελικό του FA Cup | 16 Απριλίου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η πρόκριση στον τελικό του FA Cup εις βάρος της Σίτι ενθουσίασε τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό προπονητή να δηλώνει υπερήφανος για τους παίκτες της Λίβερπουλ τονίζοντας πως νίκησαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Το όνειρο της Λίβερπουλ για την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων μέσα στην ίδια σεζόν καλά κρατεί, αφού μετά από το League Cup (νίκησε την Τσέλσι στον τελικό, στη διαδικασία των πέναλτι) έχει βαλθεί να φτάσει μέχρι το φινάλε και στους άλλους τρεις μεγάλους στόχους της.

Στην Premier League είναι στο -1 από την κορυφή με επτά ματς να απομένουν και στο Champions League θα αντιμετωπίσει την Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου άρπαξε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, νικώντας μάλιστα με 3-2 τη μεγάλη αντίπαλό τους (και) τη φετινή σεζόν, Μάντσεστερ Σίτι.

"Είμαι απόλυτα υπερήφανος. Το πρώτο μέρος είναι από τα καλύτερα που έχουμε κάνει ποτέ. Κάναμε τα πάντα σωστά, βάλαμε γκολ στις σωστές στιγμές, ήταν ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος, λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο από αυτό", ήταν τα πρώτα λόγια του τρισευτυχισμένου Γιούργκεν Κλοπ, για να προσθέσει:

"Το δεύτερο μέρος άρχισε με ένα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι και άνοιξε το ματς, η ποιότητα της Σίτι είναι κάτι το τρελό. Σεβόμαστε την ποιότητά τους πάρα πολύ, είναι πολύ δύσκολο να τους νικήσεις, όμως επειδή έχω αυτά τα παιδιά στα αποδυτήριά μου, έχουμε πιθανότητες!

Δεν χρησιμοποιούμε αυτό το ματς για να κάνουμε κάποια δήλωση, θέλαμε απλά να πάμε στον τελικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεται κουβέντα για το κουαντράπλ. Νικήσαμε την καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο και αυτό είναι μία ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ