ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ήταν φάουλ στον Άλισον το πρώτο γκολ της Γουέστ Χαμ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ, τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς έγινε φάουλ στον Άλισον.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Λίβερπουλ με 3-2 στο Λονδίνο και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττας μετά από 25 παιχνίδια αήττητη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Τα "σφυριά" προηγήθηκαν μόλις στο 4' όταν σε κόρνερ από τα αριστερά ο Άλισον δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.

Οι Reds διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στη φάση, ενώ και ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το φινάλε του αγώνα σχολίασε το γκολ, εκφράζοντας και ο ίδιος την άποψή του ότι συνέβη φάουλ στον Άλισον και δεν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ.

"Το είδαμε, ο Άλισον θέλει να πάει στην μπάλα, ο Ογκμπόνα χτυπάει με το χέρι του το χέρι του Άλισον και γι' αυτό η μπάλα καταλήγει στην εστία. Γι' αυτό πρέπει να προστατεύεται ο τερματοφύλακας. Αν ένας παίκτης σηκωθεί στον αέρα με το χέρι, εμποδίζει σημαντικό μέρος του σώματος του τερματοφύλακα.

Πολλοί θα πουν ότι δικαιολογούμαι, αλλά όχι είμαι ήρεμος. Απλά χρειάζεται οι διαιτητές να παίρνουν σωστές αποφάσεις. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής στον κόσμο θα έλεγε ότι είναι φάουλ στον Άλισον επειδή δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το χέρι του. Ναι, είναι φάουλ", τόνισε ο Γερμανός κόουτς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ