PREMIER LEAGUE

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ 3-2: Τα "σφυριά" έσπασαν το αήττητο των "ρεντς"

Ο Ζουμά πανηγυρίζει το 3-1 της Γουέστ Χαμ επί της Λίβερπουλ | 7 Νοεμβρίου 2021
Ο Ζουμά πανηγυρίζει το 3-1 της Γουέστ Χαμ επί της Λίβερπουλ | 7 Νοεμβρίου 2021 © 2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Γουέστ Χαμ σε ένα ωραίο παιχνίδι στο Λονδίνο επικράτησε της Λίβερπουλ με 3-2 και την οδήγησε στην πρώτη της ήττας μετά από 25 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και ευρώπη.

Η Γουέστ Χαμ μετά από ένα υπέροχο ματς στο Λονδίνο κατάφερε να επικρατήσει της Λίβερπουλ με 3-2 να την προσπεράσει στη βαθμολογία της Premier League και να της σπάσει το αήττητο μετά από 25 σερί αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στο 4' όταν σε κόρνερ από τα αριστερά ο Άλισον δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του ενώ ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παραπονέθηκαν πως του έγινε φάουλ.

Η ομάδα του Κλοπ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 40' με ένα πανέμορφο γκολ από τον Αλεξάντερ - Άρνολντ ο οποίος με εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής νίκησε τον Φαμπιάνσκι για να γράψει το 1-1 και να οδηγήσει τις δύο ομάδες ισόπαλες στην ανάπαυλα.

Η Γουέστ Χαμ και πάλι πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 67' όταν βγήκε ωραία στην αντεπίθεση με τον Φορνάλς τελικό αποδέκτη ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 των "σφυριών".

Οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 74' μετά από νέο κόρνερ από τα δεξιά, λάθος υπολογισμό του Άλισον, και κεφαλιά του Ζουμά για το 3-1 της Γουέστ Χαμ.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει το σκορ στο 83' με τον Οριγκί ο οποίος πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε όμορφα και με σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Κλοπ έχασαν τρομερή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Μανέ πήρε την κεφαλιά και την έστειλε λίγο έξω.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τζόνσον, Ζουμά, Ογκμπόνα (23' Ντόσον), Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν (84' Τσουφάλ), Φορνάλς, Μπενραχμά (84' Μαζουακού), Αντόνιο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο (80' Μιναμίνο), Τσάμπερλεϊν (70' Αλκάνταρα), Σαλάχ, Ζότα (76' Οριγκί), Μανέ.

Τα στιγμιότυπα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Κρίσταλ Πάλας - Γουλβς 2-0

Μπράιτον - Νιούκαστλ 1-1

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα 1-0

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ