ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Κλοπ: Η γυναίκα που είναι στο πλευρό του καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ

Η γυναίκα που είναι στο πλευρό του Κλοπ καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ
Η γυναίκα που είναι στο πλευρό του Κλοπ καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ © 2013 FEDERICO GAMBARINI/ AP IMAGES

Η σύζυγος του Γιούργκεν Κλοπ, Ούλα Σάντροκ, και η στήριξη που του παρέχει καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως θα πει αντίο στο φινάλε της σεζόν από την Λίβερπουλ, έπειτα από σχεδόν εννέα χρόνια παρουσίας στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Κλοπ ανέλαβε τη θέση του Μπρένταν Ρότζερς το 2015 και έγινε θρύλος στον σύλλογο, κατακτώντας κάθε διαθέσιμο τρόπαιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα ο σπουδαίος προπονητής έχει τη στήριξη της συζύγου του, Ούλα Σάντροκ. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2005, όσο η Ούλα Σάντροκ δούλευε σαν σερβιτόρα σε ένα μπαρ κατά τη διάρκεια του Oktoberfest του Μονάχου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ με την σύζυγό του
Ο Γιούργκεν Κλοπ με την σύζυγό του © 2012 INA FASSBENDER/ AP IMAGES


Παλιότερα η σύζυγος του 56χρονου τεχνικού ήταν δασκάλα και δίδασκε για τρεις χρονιές σε γερμανικό σχολείο στο Ναϊρόμπι. Πλέον είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Λόγω της φιλανθρωπικής της δράσης σε Γερμανία και Κένυα, η σύζυγος του Κλοπ έχει λάβει τον τίτλο της Πρώτης Κυρίας της Bundesliga.

Το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει μαζί παιδιά, ωστόσο, έχουν ένα παιδί ο καθένας τους από τους προηγούμενους γάμους τους.

Η σύζυγος του Κλοπ
Η σύζυγος του Κλοπ © 2015 CLINT HUGHES/ AP IMAGES


Οι δύο τους λατρεύουν τη ζωή στο Λίβερπουλ, ο Κλοπ μάλιστα σε παλιότερες δηλώσεις του ανέφερε ότι ένας από τους λόγους που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους ρεντς ήταν η ευτυχία της Ούλα στο Μέρσεϊσαϊντ.

"Μένω για άλλα δύο χρόνια... "Γιατί; Επειδή η Ούλα θέλει να μείνει! Ως καλός σύζυγος, τι κάνεις όταν η γυναίκα σου θέλει να μείνει; Μένεις. Αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος, αλλά είναι ένας από τους λόγους", είχε πει χαρακτηριστικά.

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ