ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για τραυματισμούς: "Χρειαζόμαστε θαύματα με μερικούς παίκτες, δεν θέλω να τους ξεγράφω για μεγάλο διάστημα"

Κλοπ για τραυματισμούς: "Χρειαζόμαστε θαύματα με μερικούς παίκτες, δεν θέλω να τους ξεγράφω για μεγάλο διάστημα"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Ράιαν Χράφενμπερχ είναι η νέα απώλεια της Λίβερπουλ μετά από τον νικηφόρο τελικό του League Cup, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ενημερώνει επίσης για την κατάσταση των Σαλάχ, Νούνιες και Σόμποσλαϊ και να ζητάει θαύματα για πιο γρήγορες επιστροφές.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Αγγλία επικρατώντας 1-0 της Τσέλσι στον τελικό του League Cup (με σκόρερ τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 118ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα) με το φινάλε να βρίσκει τους ρεντς να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και την επόμενη ημέρα να τους βρίσκει να μετρούν τις (νέες) πληγές τους.

Και αυτό γιατί στα πάμπολα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλανίζουν εδώ και καιρό, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα, με τον Ράιαν Χράφενμπερχ να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του "Γουέμπλεϊ" μετά από δυνατό φάουλ που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον Καϊσέδο και τον Γιούργκεν Κλοπ να επιβεβαιώνει πως το τραύμα στον αστράγαλό του Ολλανδού μέσου δεν ήταν επιφανειακό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι τραυματισμός στους συνδέσμους, θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα, είναι όμως αρκετά άσχημα για να μείνει εκτός από το ματς με την Σαουθάμπτον την Τετάρτη και από το επόμενο με την Νότιγχαμ το Σάββατο.

Θα δούμε. Οπότε, χρειαζόμαστε θαύματα με μερικούς παίκτες, για αυτό το λόγο δεν θέλω να τους αποκλείω για μεγάλο χρονικό διάστημα", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο Γερμανός προπονητής, και πρόσθεσε:

"Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν με πολλούς παίκτες. Για παράδειγμα, οι Σαλάχ, Νούνιες και Σόμποσλαϊ που δεν ήταν διαθέσιμοι για τον τελικό, θα δούμε τι μπορούν να κάνουν στην αποψινή προπόνηση.

Ο Έντο δέχτηκε επίσης ένα χτύπημα και θα πρέπει να δούμε και εκείνον. Δεν μπορώ να πω ότι η κατάστασή του έχει βελτιωθεί αισθητά από την Κυριακή αλλά έτσι είναι η κατάσταση".

Υπενθυμίζεται πως με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν υπολογίζονται από τον Κλοπ για το ματς με την Σαουθάμπτον οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Ζότα, Άλισον, Τζόουνς, Χράφενμπερχ και Σόμποσλαϊ, ενώ αμφίβολοι αλλά με ελπίδες συμμετοχής κόντρα στους "άγιους" είναι οι Σαλάχ, Νούνιες και Έντο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ