ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν υπάρχει μάχη Τσιμίκα - Ρόμπερτσον, έχουμε δύο πραγματικά καλούς αριστερούς μπακ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ στο πλαίσιο αγώνα της Premier League κόντρα στην Νόριτς | 14 Αυγούστου 2021
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ στο πλαίσιο αγώνα της Premier League κόντρα στην Νόριτς | 14 Αυγούστου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ εκθείασε τον Κώστα Τσιμίκα σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του σπουδαίου αγώνα με την Τσέλσι το Σάββατο ενώ ξεκαθάρισε πως μαζί με τον Ρόμπερτσον συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ.

Με τον Κώστα Τσιμίκα να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στα δύο πρώτα του παιχνίδια ως βασικός στην Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο τόσο στην πρεμιέρα με την Νόριτς όσο και στην 2η αγωνιστική απέναντι στην Μπέρνλι), πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα αποφασίσει ο Γιούργκεν Κλοπ για το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής της Λίβερπουλ ενόψει του σπουδαίου ματς με την Τσέλσι για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Έλληνα μπακ ή θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τον θεωρητικά βασικό Άντι Ρόμπερτσον που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του;

Ο Γερμανός ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (27/8), χωρίς να φανερώσει τις σκέψεις του, με τον προπονητή των κόκκινων να μιλάει πάντως με τα καλύτερα λόγια για τους δύο ποδοσφαιριστές και να τονίζει πως αμφότεροι θα πάρουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους τη φετινή σεζόν.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος με το πώς απέδωσε ο Κώστας, από την προετοιμασία κιόλας. Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για εκείνον.

Έπρεπε να προσαρμοστεί, έπειτα τραυματίστηκε και είχε και κορονοϊό, ενώ η άμυνά μας έπρεπει να αλλάζει κάθε εβδομάδα. Είναι στην καλύτερη φόρμα από τότε που είναι εδώ", δήλωσε αρχικά ο Κλοπ για τον Τσιμίκα, για να προσθέσει αναφορικά με τη μάχη που δίνουν ο Έλληνας και ο Σκωτσέζος για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ.

"Ο Ρόμπερτσον είναι ένα κτήνος και δουλεύει απίστευτα σκληρά. Δεν υπάρχει μάχη Τσιμίκα - Ρόμπερτσον, οι παίκτες δεν μάχονται μεταξύ τους, όλα έχουν να κάνουν με το ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε δύο πραγματικά καλούς αριστερούς μπακ και αυτός ήταν πάντα ο στόχος μας.

Αμφότεροι θα πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους τη φετινή σεζόν. Δεν μου αρέσει όταν ο κόσμος λέει πως ο παίκτες μάχονται για μία θέση. Είναι στο χέρι τους όσον αφορά στην απόφαση που θα πάρω".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ