ΓΑΛΛΙΑ

"Κληρώνει" για την παραμονή Αντσελότι

"Κληρώνει" για την παραμονή Αντσελότι

Συνάντηση με τον Νάσερ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, θα έχει εντός της ημέρας ο Κάρλο Αντσελότι, επιθυμία του οποίου είναι να λύσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους. Παρακολουθεί τις εξελίξεις η Ρεάλ Μαδρίτης, που ενδιαφέρεται για τον Ιταλό.

Σημαντική αναμένεται να είναι η Τετάρτη για το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στην Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τη "Marca".

Ο Ιταλός προπονητής θα συναντηθεί εντός των επόμενων ωρών με τον Νάσερ Αλ Κελαϊφι, ο οποίος βρίσκεται από την Τρίτη στο Παρίσι, και θα του εκφράσει την επιθυμία του να λυθεί το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από το Παρίσι με προορισμό τη Μαδρίτη.

Η Παρί τηρεί αυτή τη στιγμή στάση αναμονής, καθώς οι ιθύνοντές της θεωρούν πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκείνη που θα πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση. Οι Μαδριλένοι δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με τους Παριζιάνους για να διαπραγματευτούν για την απόκτηση του Ιταλού παρόλο που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο, οι διαδικασίες ίσως επισπευσθούν πλέον, αφού η απόκτηση του Αντσελότι μοιάζει με μονόδρομος για τους "μερένγκες" μετά τις εξελίξεις με τον Γιουπ Χάινκες. Ο Γερμανός ξεκαθάρισε πως θα ξεκουραστεί την επόμενη σεζόν και έτσι ο Αντσελότι είναι ο μόνος που πληροί της προδιαγραφές για τη Ρεάλ.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Παρί έχει ήδη αρχίσει να κάνει και εναλλακτικά πλάνα σε περίπτωση φυγής του Αντσελότι και ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του είναι ο Λοράν Μπλαν.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ