STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Βόλος: Ο Κλέιμαν απέκρουσε το δεύτερο πέναλτι του Μπαράλες

Ο Κλέιμαν απέκρουσε το πέναλτι του Μπαράλες
Ο Κλέιμαν απέκρουσε το πέναλτι του Μπαράλες

Ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, απέκρουσε στο 52ο λεπτό τη δεύτερη εκτέλεση πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα. Στοπ στο σερί των 18 εύστοχων εκτελέσεων για τον Αργεντινό. (VIDEO)

Ο Αστέρας υποδέχτηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/12) το Βόλο σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten και άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες. Στο 52ο ο Αργεντινός είχε την ευκαιρία να σκοράρει εκ νέου με εκτέλεση πέναλτι, ο Μπόρις Κλέιμαν ωστόσο το απέκρουσε.

Συγκεκριμένα στην εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τάσου Δουβίκα και απομακρύνθηκε. Ο διαιτητής, Αθανάσιος Τζήλος, μίλησε με τον VAR και έσπευσε να δει ο ίδιος στο μόνιτορ τη φάση. Σφύριξε το πέναλτι, ο "Μόμο" εκτέλεσε, αλλά ο Μπόρις Κλέιμαν απέκρουσε (στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Μαγνησίας).

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 18 σερί εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι που ο Χερόνιμο Μπαράλες δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η τελευταία φορά ήταν το 2015 κόντρα στον ΠΑΟΚ, όταν ο Σαρλ Ιτάνζ απέκρουσε την εκτέλεσή του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ VAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ