ΕΠΟ

Κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό

Κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Σε μπελάδες κινδυνεύει να μπει ο Παναθηναϊκός μετά την μήνυση που κατέθεσε η ''πράσινη'' ΠΑΕ σχετικά με τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Δεν αποκλείεται η υπόθεση να φτάσει σε UEFA και FIFA.

Η μήνυση που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να βάλει τους ''πράσινους'' σε μπελάδες.

Όπως είναι γνωστό, η προσφυγή μιας ΠΑΕ σε πολιτικά δικαστήρια είναι ενάντια στον κανονισμό. Σε περίπτωση που δεν την αποσύρει, η ποινή που προβλέπεται είναι ο υποβιβασμός στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

Το θέμα της μήνυσης θα συζητηθεί την επόμενη Δευτέρα (27/5) στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ μαζί με αυτό της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι να στείλει την υπόθεση του Παναθηναϊκού στην UEFA και την FIFA.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριζαν ότι δεν συντρέχει ανησυχία καθώς την μήνυση την έχουν καταθέσει οπαδοί της ομάδας του Τριφυλλιού και όχι επίσημα η πράσινη ΠΑΕ.

Ωστόσο την μηνυτήρια αναφορά την κατέθεσε ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα στον φάκελο που θα σταλεί στην FIFA και την UEFA δεν αποκλείεται να περιέχονται μέσα και οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αλαφούζος πρόσφατα για τις δηλώσεις για την διαιτησία.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ