ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματσέι Παλασέφσκι

Ο Ματέι Παλασέφσκι με τη φανέλα τη Κηφισιάς
Ο Ματέι Παλασέφσκι με τη φανέλα τη Κηφισιάς ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά προχώρησε σε μια μεταγραφή στο φινάλε των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Πολωνού μέσου Ματσέι Παλασέφσκι.

Παίκτης της Κηφισιάς είναι και με τη βούλα ο 23χρονος Πολωνός μέσος, Ματσέι Παλασέφσκι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την πολωνική Γκόρνικ Πολκοβίτσε.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Ρακόφ, της Στόμιλ Όστσιν και της Σλασκ Βρότσλαβ, με την ομάδα των βορείων προαστίων να είναι ο πρώτος του ποδοσφαιρικός σταθμός εκτός Πολωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά: "Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Maciej Palaszewski, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.

Γεννημένος στις 7 Απριλίου 1998, ο Maciej Palaszewski ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Slask Wroclaw, με την οποία έγινε επαγγελματίας το 2016.

Στην ομάδα της γενέτειράς του αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, καταγράφοντας συνολικά 36 συμμετοχές και 3 γκολ στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί επίσης σε Rakow (3 συμμετοχές το 2016/17) και Stomil Olsztyn (35 συμμετοχές με 2 γκολ από το 2018 έως το 2020), ενώ στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα της Gornik Polkowice, με την οποία είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ