ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντούνες

Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντούνες

Παίκτης της Κηφισιάς είναι και με τη βούλα ο 31χρονος Γάλλος μέσος, Φαμπιάν Αντούνες.

Η μεταγραφική ενίσχυση για την Κηφισιά συνεχίζεται με τον Γιάννη Αναστασίου να επιλέγει έναν παίκτη τον οποίο γνωρίζει καλά.

Πρόκειται για τον Φαμπιάν Αντούνες με τον οποίος συνεργάστηκε στον Παναιτωλικό πριν από δύο χρόνια. Πέρσι έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ιωνικού.

Ο Αντούνες είναι 31 ετών αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αμυντικός. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι στην Κηφισιά να αγωνιστεί ως στόπερ.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς αναφέρει: "Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Φαμπιάν Αντούνες.

Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1991 στη Γαλλία, ο Φαμπιάν Αντούνες ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντρανσί, πριν μετακομίσει στη Ρεντ Σταρ. Ακολούθως αγωνίστηκε στο Βέλγιο με Βιρτόν, Οστάνδη, Σιντ Τρούιντενς και Βέστερλο.

Το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού, στον οποίο συνεργάστηκε με τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού.

Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ο Φαμπιάν Αντούνες κατέγραψε 46 συμμετοχές στη Stoiximan Super League και 6 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ