CHAMPIONS LEAGUE

Κετσμπάγια: "Φαβορί η Ίντερ"

Κετσμπάγια: "Φαβορί η Ίντερ"
Κετσπάγια

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσμπάγια, δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσμπάγια, μίλησε στην ιστοσελίδα Goal.com και τόνισε ότι η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στα παιχνίδια που ακολουθούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ παράλληλα έχρισε φαβορί του ομίλου (σ.σ. Β' ομίλου), στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, την Ίντερ.
Η κλήρωση μπορεί να τους έφερε αντιμέτωπους με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, τον Παναθηναϊκό και φυσικά την Βέρντερ Βρέμης την οποία αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης στη Γερμανία, αλλά η πρόκριση επί του Ολυμπιακού έχει δώσει ελπίδες στους Κύπριους και τον Κετσμπάγια που θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να συνεχίσει τις "εκπλήξεις".

" Η Ίντερ, η Βέρντερ και ο Παναθηναϊκός είναι δυνατοί αντίπαλοι", δήλωσε αρχικά ο Γεωργιανός προπονητής που συνέχισε λέγοντας: " Γνωρίζαμε πριν από την κλήρωση ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για εμάς. Αλλά υπήρχαν δυσκολότεροι όμιλοι στους οποίους θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί. Ωστόσο, πλέον δεν έχουμε την ίδια πίεση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελεύθερα με στόχο να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Ερωτηθείς για το ποια ομάδα χρίζει ως φαβορί, είπε χαρακτηριστικά: " Σίγουρα όχι εμείς. Μιλώντας λογικά, η Ίντερ έχει τον πρώτο λόγο. Μετά ακολουθούν η Βέρντερ και ο Παναθηναϊκός. Όσο για την Ανόρθωση, δεν πρόκειται να παραδοθούμε εύκολα. Θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αναμέτρηση".




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ