ΙΣΠΑΝΙΑ

Κεϊρόζ:"Λάθος επιλογή του Ρονάλντο η Ρεάλ"

Κεϊρόζ:"Λάθος επιλογή του Ρονάλντο η Ρεάλ"
Κεϊρόζ Ρονάλντο

Την ανησυχία του για την κατάσταση που θα βρει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο εξέφρασε ο Κάρλος Κεϊρόζ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την δεύτερη μεγάλη μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από εκείνη του Ρικάρντο Κακά.
Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο 24χρονος άσος αλλάζει περιβάλλον, κάτι για το οποίο μίλησε ο βοηθός του Άλεξ Φέργκιουσον, Κάρλος Κεϊρόζ, λέγοντας πως η επιλογή του Ρονάλντο να πάει Ρεάλ ίσως αποδειχθεί λάθος.

"Η Γιουνάιτεντ ήταν ο ιδανικός σύλλογος γι' αυτόν, όμως στο τέλος επέλεξε να πάει στην Ρέαλ. Ξέρω ότι τα λεφτά που του προσφέρουν είναι πολλά, όμως στα έξι χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα κατέκτησε τα πάντα και βελτιώθηκε αρκετά".

Στην συνέχεια ο Κεϊρόζ μίλησε για το κλίμα που θα συναντήσει στην "βασίλισσα" ο Ρονάλντο, εκφράζοντας την ανησυχία του για την υπερβολική προβολή που έχει ο Πορτογάλος άσος.

"Είναι εύκολο σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω σου. Όμως πιστεύω ότι ο Πέρεθ έμαθε από τα λάθη του και δεν θα επιτρέψει οι παίκτες του να ασχολούνται περισσότερο με πράγματα εκτός γηπέδων, παρά εντός".

Τέλος αναφέρθηκε και στις κλίκες που μπορούν να δημιουργηθούν.

"Όταν σε μια ομάδα υπάρχουν παίκτες σαν τον Ζιντάν, τον Φίγκο, τον Μπέκαμ και τον Ρομπέρτο Κάρλος, τότε είναι λογικό να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, που καμία φορά ξεφεύγει από τα όρια. Είμαι σίγουρος ότι αυτά θα επαναληφθούν τώρα με τους Κακά και Ρονάλντο".













TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ