ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρονάλντο:"Μου αρέσει να με μισούν οι οπαδοί"!

Ρονάλντο:"Μου αρέσει να με μισούν οι οπαδοί"!
Ρονάλντο

Δεν ενδιαφέρει τον Ρονάλντο αν θα τον μισήσουν οι φίλοι της Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του στην Ρεάλ

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρέαλ Μαδρίτης θα στοιχίσει κάτι παραπάνω από 90 εκ. ευρώ, αποτελώντας ουσιαστικά το μεγάλο "μπαμ" του καλοκαιριού.
Με δηλώσεις του σε γαλλικό περιοδικό ο 24χρονος άσος αποκάλυψε πως πολλοί είναι εκείνοι που τον μισούν για όσα έχει πετύχει, ενώ σε μια κρίση μετριοπάθειας (;) είπε πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και μπορεί να κερδίσει ότι θέλει και όποτε το θέλει.

"Λατρεύω όταν ο κόσμος με κρίνει άσχημα. Τρελαίνομαι να βλέπω το μίσος να καθρεφτίζεται στα μάτια τους. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά καθόλου. Είναι αλήθεια ότι δεν με συμπαθεί αρκετός κόσμος, όμως υπάρχουν και άλλοι που με αγαπάνε", ξεκίνησε να λέει ο Πορτογάλος άσος και συνέχισε.

"Έχω πολύ δρόμο ακόμα στην καριέρα μου και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να ξαναγράψω ιστορία στο ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι είμαι ανάμεσα στους κορυφαίους όλων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει η προσπάθεια".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονός ότι στην Ισπανία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Λιονέλ Μέσι.

"Δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από τον Μέσι. Δεν υπάρχει λόγος να με συγκρίνω με κανέναν άλλο. Είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντιο και μπορώ να κερδίσω τα περισσότερα τρόπαια από οποιοδήποτε παίκτη στον κόσμο".











TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ