EURO 2020

Κέιν: "Τίτλος με την Αγγλία ξεπερνάει οτιδήποτε σε συλλογικό επίπεδο"

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Ουκρανία
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Ουκρανία © 2021 ETTORE FERRARI/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν δεν έκρυψε τη λαχτάρα του να πανηγυρίσει μία μεγάλη επιτυχία με την εθνικής Αγγλίας ενώ αναφέρθηκε επίσης στο νέο τεχνικό της Τότεναμ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αλλά και στην επιθυμία του Φάμπιο Παράτιτσι για παραμονή του στα σπιρούνια.

Ο Χάρι Κέιν πολιορκείται από την Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει στον αγγλικό Βορρά την καριέρα του από τη νέα σεζόν, όμως την ώρα που οι πολίτες δίνουν τα ρέστα τους για εκείνον και η Τότεναμ κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει, ο ίδιος έχει το μυαλό του μόνο στην εθνική Αγγλίας.

Φρόντισε μάλιστα να το καταστήσει σαφές με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, μέσω συνέντευξης που έδωσε την Δευτέρα (5/7) στον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Talk Sport":

"Θα σήμαινε τα πάντα για μένα ένας τίτλος με την εθνική Αγγλίας. Πάντα έλεγα πως κατά τη γνώμη μου ένας τίτλος σε εθνικό επίπεδο ξεπερνάει οποιαδήποτε επιτυχία έχει ένας παίκτης με το σύλλογό του.

Έχει περάσει πολύς καιρός, 55 χρόνια, από τότε που κατακτήσαμε κάτι ως εθνική ομάδα. Το να βάλεις τη σφραγίδα σου στην ιστορία με τέτοιο τρόπο είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσεις ποτέ και έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε.

Θα πρέπει να την αρπάξουμε και με τα δύο χέρια και να μην την αφήσουμε να φύγει", τόνισε χαρακτηριστικά ο 27χρονος κάπτεν των τριών λιονταριών.

Στην ίδια συνέντευξη, τοποθετήθηκε πάντως και για τον νέο τεχνικό της Τότεναμ, με τον Κέιν να αναφέρει για τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο:

"Κάθε νέος προπονητής σε μιά ομάδα φέρνει αέρα αισιοδοξίας. Προφανώς δεν έχω μπορέσει να έρθω σε επικοινωνία μαζί του. Τώρα είμαι με την εθνική Αγγλιας και εκεί εστιάζω.

Είναι σπουδαίος προπονητής και έκανε εξαιρετική δουλειά στην Γουλβς καθώς τούς έκανε να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος του τουρνουά θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ