ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Ο Χάρι Κέιν "ξύπνησε" την κατάλληλη στιγμή

Ο Σάουθγκεϊτ συγχαίρει τον Κέιν
Ο Σάουθγκεϊτ συγχαίρει τον Κέιν PHOTO CREDITS: © 2021 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί παιχνίδι στο Euro 2020, οδήγησε την Αγγλία στα ημιτελικά της διοργάνωσης και δείχνει έτοιμος να εκπληρώσει τον στόχο που είχε θέσει πριν από το πρώτο παιχνίδι των "τριών λιονταριών" στη φάση των ομίλων.

Πριν από την έναρξη του Euro 2020, ο Χάρι Κέιν δήλωσε πως θα είναι αποτυχία αν η Αγγλία δεν κατακτήσει έναν μεγάλο τίτλο τα επόμενα χρόνια, όσο δηλαδή αυτός θα είναι ενεργό -και βασικό- μέλος της ομάδας. Η εκκίνηση στη φάση των ομίλων ήταν απογοητευτική, σε βαθμό που δέχθηκε δριμεία κριτική, τα νοκ άουτ όμως αποδεικνύονται μία εντελώς διαφορετική ιστορία.

Σαν να "ξεμπούκωσε" με το που σκόραρε απέναντι στη Γερμανία, σαν να ξανάνιωσε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του. Σαν να... ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή. Κάπου εκεί ήρθε κι η απαραίτητη υποστήριξη από τους συμπαίκτες του, για να προκύψει η τεσσάρα επί της Ουκρανίας και η άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2020.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα. Ιταλία-Ισπανία και Αγγλία-Δανία συνεχίζουν στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού με πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δικαιολογημένα πλέον μπορεί να κυκλοφορεί με τον αέρα του φαβορί στο παιχνίδι με τη Δανία, το οποίο θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουλίου στο Wembley Stadium. Φαβορί, αλλά χωρίς αλαζονική προσέγγιση και συμπεριφορά. Αυτό είναι το βέβαιο.

Κι είναι κάτι το οποίο έχει "χτίσει" με τον τρόπο και τον χαρακτήρα του ο προπονητής της ομάδας, ήδη από την αρχή της διοργάνωσης. Χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και διθυραμβικά σχόλια μετά τις νίκες που έχουν έρθει, αλλά πάντα με την ίδια πίστη και προσήλωση στον στόχο.

Ποιος είναι αυτός; Πλέον η κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία της Αγγλίας. Καλώς ή κακώς άλλωστε, εδώ που έχουμε φτάσει στο Euro 2020, ουδείς μπορεί να πει ότι δεν (κρυφο)κοιτάζει τον τελικό της 11ης Ιουλίου. Πόσω μάλλον η Αγγλία που ξέρει ότι σε αμφότερες περιπτώσεις (ημιτελικός και τελικός) θα παίξει στο γήπεδό της.

Αν μάλιστα απέναντι στη Δανία, έχει τον Χάρι Κέιν σε κατάσταση εφάμιλλη με αυτή των αγώνων κόντρα σε Γερμανία και Ουκρανία, τότε θα ξέρει πως θα παίζει με τα... λευκά στην σκακιέρα του Wembley Stadium.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ