ΤΟΤΕΝΑΜ

Παράτιτσι: "Στόχος μας να κρατήσουμε τον Κέιν στην Τότεναμ"

Ο Κέιν τρέχει με την μπάλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Σκωτία για το Euro 2020.
Ο Κέιν τρέχει με την μπάλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Σκωτία © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS, POOL

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Τότεναμ, Φάμπιο Παράτιτσι, τόνισε πως στόχος της Τότεναμ είναι η παραμονή του Χάρι Κέιν, με τον οποίον δεν έχουν μιλήσει ακόμη.

Ο Χάρι Κέιν είναι το πρόσωπο των ημερών. Ο Άγγλος στράικερ ήταν ο πρωταγωνιστής στην πρόκριση των τριών λιονταριών στα ημιτελικά του Euro 2020 και άπαντες στην Αγγλία ελπίζουν πως ο Κέιν θα συνεχίσει να σκοράρει στο δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου.

Πάντως, σε συλλογικό επίπεδο το μέλλον του Κέιν δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, με την Μάντσεστερ Σίτι, την Παρί Σεν Ζερμέν κα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι μεταξύ των ομάδων που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Άγγλο στράικερ.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Τότεναμ, Φάμπιο Παράτιτσι, υπογράμμισε πως στόχος είναι η παραμονή του Κέιν: "Το να κρατήσουμε τον Κέιν δεν είναι στόχος μόνος δικός μου, αλλά και για ολόκληρη την ομάδα. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Ήμουν τυχερός καθώς τον καιρό μου στη Γιουβέντους, είδα τόσους πολλούς εξαιρετικούς επιθετικούς. Θέλω να απολαμβάνω τον Κέιν επίσης".

Πάντως, τόνισε πως ακόμη δεν έχει συζητήσει με τον Κέιν: "Ανυπομονώ να τον δω. Είναι ένας απ' τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Μπορεί να σουτάρει και με τα δύο πόδια, ενώ δίνει και ασίστ στους συμπαίκτες του. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη, δεν θέλω να ενοχλώ τους παίκτες μας κατά τη διάρκεια του Euro".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ