ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καβάλα" στο πούλμαν ο Λέτο

"Καβάλα" στο πούλμαν ο Λέτο
λετο γκαλετι πανηγυρικο

Περίπου 20 οπαδοί υποδέχθηκαν τους πρωταθλητές στου Ρέντη. Στην οροφή του πούλμαν ο Λέτο!

Η "ερυθρόλευκη" αποστολή έφτασε στην βάση της, εκεί που την υποδέχθηκαν περίπου 20 οπαδοί του Ολυμπιακού με τραγούδια και συνθήματα.
Μπροστάρης ο Σεμπάστιαν Λέτο που ανέβηκε στην οροφή του πούλμαν και πανηγύρισε μαζί με τους φίλους των Πειραιωτών την κατάκτηση του τίτλου.

Το γλέντι για την 12η κούπα τα τελευταία 13 χρόνια θα συνεχιστεί στο νυχτερινό κέντρο "Αθηνών Αρένα" εκεί όπου εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ηρακλή, Αντώνης Ρέμος.

Σ. Θεοδωρίδης: "Τα ψέματα τελείωσαν..."


Απάντηση σε όσους αμφισβητούν την "ερυθρόλευκη" κυριαρχία είναι σύμφωνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη η κατάκτηση του τίτλου, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

"Σήμερα τελείωσαν τα ψέματα. Πήραμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά. Το αφιερώνουμε στον πρόεδρο, στους παίκτες σε όλους που ασχολούνται με τον Ολυμπιακό. Και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους παίκτες όλο το τεχνικό επιτελείο, τους ανθρώπους του Ρέντη και γενικά όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα.

Είμαστε πανευτυχείς. Τα πέντε τελευταία χρόνια κερδίζουμε το πρωτάθλημα άνετα. Μου λέγατε ότι το πρωτάθλημα είχε τελειώσει από τον Ιανουάριο, αλλά εγώ δεν επέλεγα να κάνω δηλώσεις. Τώρα όμως που κρίθηκε και μαθηματικά, είμαι σε θέση να το πω.

Τώρα πρέπει να τελειώσουμε φέρνοντας και το Κύπελλο Ελλαδος για τους οπαδούς μας. Με 11 βαθμούς, τρεις αγώνες πριν το τέλος δεν μπορεί κανένας να έχει αμφιβολία ή να αμφισβητήσει την υπεροχή μας",



δήλωσε ο γενικός αρχηγός και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Πατσατζόγλου: "Να μείνει ο Βαλβέρδε"

Την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα χρονιά στον πάγκο ο Βαλβέρδε, εξέφρασε ο Χρήστος Πατσατζόγλου μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Ο Βαλβέρδε είναι πολύ καλός προπονητής, μας ζητούσε ανελέητο πρέσινγκ εμείς το πετύχαμε σε κάποια παιχνίδια, όμως ξαφνικά δεν μπορείς να γίνεις αυτό που θέλει ο προπονητής. Θα ήθελα να μείνει στην ομάδα, προκειμένου την επόμενη χρονιά να κερδίσουμε περισσότερα", δήλωσε για τον Ισπανό προπονητή ο μέσος των "ερυθρολεύκων", ενώ συνέχισε λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός έδειξε δυνατός σε όλες τις γραμμές ειδικά στην άμυνα, προσπάθησαν όλα τα παιδιά και κατακτήσαμε δίκαι το 12ο πρωτάθλημα.

Έχουμε κατακτήσει τόσους τίτλους γι' αυτό και είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θέλω να μείνω και την επόμενη σεζόν, όμως ακόμα δεν έχω έρθει σε επαφή με την διοίκηση".



Όσο για τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο "Πάτσα" τόνισε: "Όλη η Ελλάδα στεναχωρήθηκε με τον Ντάρκο, όλοι μας του αφιερώνουμε τον φετινό τίτλο".



Γκαλέτι: "Αφιερώνουμε τον τίτλο στον Ντάρκο"


Από την πλευρά του ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, δεν ξέχασε τον φίλο του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και του αφιέρωσε το πρωτάθλημα. "Χωρίς αμφιβολία αφιερώνουμε τον τίτλο στον Ντάρκο, που δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος με την ομάδα".



Όσο για τον ίδιο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ υπογράμμισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από τη πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό ήξερα ότι ήταν το κατάλληλο βήμα στην καριέρα του. Αποδείχτηκε ότι είμαστε καλύτεροι από όλους".



Για την συνέχεια των υποχρεώσεων, είπε: "Τώρα που κερδίσαμε το πρωτάθλημα θα γιορτάσουμε και από αύριο θα κοιτάξουμε το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα για το Κύπελλο".

Toροσίδης: "Aφιερωμένο στον κόσμο"

Στον κόσμος της ομάδα αλλά και στους συμπαίκτες του αφιέρωσε το πρωτάθλημα ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος χαρακτήρισε επίτευγμα -και όχι άδικα- το γεγονός πως τα τελευταία 13 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 12 τίτλους.

"Είναι μεγάλο επίτευγμα το 12 σε 13 χρόνια πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα για να πάρουμε και το Κύπελλο. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία όλη τη χρονιά, ειδικά στο Καραϊσκάκη, αλλά από ένα σημείο και μετά και εκτός έδρας. Δείξαμε ότι έχουμε ένα δεμένο σύνολο και έχουμε 25 ισάξιους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας.

Είμαστε κουρασμένοι, η κούραση φάνηκε και σήμερα, αλλά τώρα θα υπάρξει χρόνος για ξεκούραση, έχουμε και την διακοπή μπροστά μας και πιστεύω ότι το τεχνικό επιτελείο θα κάνει αυτό που πρέπει για να είμαστε έτοιμοι για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης",

δήλωσε ο αμυντικός των "ερυθρολεύκων".

Όσο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ο "Τόρο" τόνισε: "Σήμερα δεν ήμασταν καλοί, αλλά κερδίσαμε λόγω εμπειρίας. Ο Πανιώνιος έπαιξε καλά, αλλά καταφέραμε και τον νικήσαμε. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον κόσμο μας που μας στηρίζει συνέχεια, στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα γενικότερα που κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα".



Πάντος: "Δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς"


Τι κι αν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με σχετική άνεση τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ο Τάσος Πάντος τόνισε πως δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τους "ερυθρολεύκους".

"Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας, κρατήσαμε τα πρωτεία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο και την ομάδα. Μπορεί να το κατακτήσαμε με πολλούς πόντους διαφορά, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει κανένας, είμαστε η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα", δήλωσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Μήτρογλου: "Σίγουροι και για το Κύπελλο"


Ο επόμενος στόχος για τους Πειραιώτες είναι το Κύπελλο hellas online και ο Κώστας Μήτρογλου εμφανίζεται απόλυτα σίγουρος για την κατάκτηση του νταμπλ.

"Νιώθω πολύ ωραία. Δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό και παίρνω το δεύτερο πρωτάθλημα. Ημασταν η καλύτερη ομάδα φέτος και είμαστε σίγουροι και για την κατάκτηση του Κυπέλλου", δήλωσε ο νεαρός επιθετικός.

Ντουντού: "Πολλά ακόμα τρόπαια..."

Διψασμένος για νέους τίτλους εμφανίστηκε ο Ντουντού που δεν έκρυψε την χαρά του από την κατάκτηση του πρωταθλήματος την πρώτη του χρονιά στον Πειραιά.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που στην πρώτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα. Ελπίζω σε πολλά ακόμα τρόπαια. Είναι μεγάλη μέρα σήμερα, τόσο για μένα, όσο και για τον Ολυμπιακό", υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος μέσος.






































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ