ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα: Σε συζητήσεις με τον Αλεξάντερ Νουρί, πρώην τεχνικό των Βέρντερ και Χέρτα

Ο προπονητής της Βέρντερ, Αλεξάντερ Νουρί, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λειψία για την Bundesliga 2016-2017 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2021
Ο προπονητής της Βέρντερ, Αλεξάντερ Νουρί, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λειψία για την Bundesliga 2016-2017 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JENS MEYER/ASSOCIATED PRESS

Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας, Αλεξάντερ Χαντιτάτζι, διατηρεί προσωπικές σχέσεις με τον 42χρονο Ιρανό τεχνικό Αλεξάντερ Νουρί ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για συζητήσεις ώστε να αναλάβει τους "αργοναύτες".

Η Καβάλα είναι η ομάδα που έχει τραβήξει δεδομένα πάνω της τα φώτα στο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά έως τώρα για τους λάθους λόγους. Τη μία ήταν το αν θα παίξει ή μη στο πρωτάθλημα, την άλλη ότι επειδή δεν είχε δελτία αναγκαζόταν να χρησιμοποιεί στα ματς της μπασκετμπολίστες και πυγμάχους και την τρίτη επειδή ξεκίνησε ένα παιχνίδι της με δέκα παίκτες καθώς ο ενδέκατος έδινε μάθημα την ίδια ώρα.

Τώρα όμως η Καβάλα πάει να κάνει ένα "μπαμ" με φόντο και τον προσεχή Ιανουάριο και τη δυνατότητα που θα έχει για μεταγραφές καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 42χρονο Ιρανό προπονητή Αλεξάντερ Νουρί με θητεία σε Βέρντερ και Χέρτα μεταξύ άλλων.

Ο ισχυρός άνδρας των "αργοναυτών" Αεξάντερ Χαντιτάτζι διατηρεί προσωπικές σχέσεις με τον Αλεξάντερ Νούρι και τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας χωρίς όμως να είναι εύκολο να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Ο Νουρί υπήρξε επιθετικός μέσος που αγωνίστηκε στις χαμηλότερες κατηγορίες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Άρχισε την προπονητική τον Νοέμβριο του 2011 στο επιτελείο της Όλντενμπουργκ και τον Απρίλιο του 2013 ανέλαβε την πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στη Βέρντερ όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ως παίκτης, ως μέλος του προπονητικού επιτελείου. Τον Οκτώβριο του 2014 αντικατέστησε τον Βίκτορ Σκρίπνικ στη δεύτερη ομάδα, όταν ο Ουκρανός ανέλαβε την πρώτη.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 τον αντικατέστησε στην πρώτη ομάδα ως υπηρεσιακός κι ένα μήνα μετά μονιμοποιήθηκε μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, όταν απολύθηκηε. Στη Βέρντερ είχε 15 νίκες, 11 ισοπαλίες και 17 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρώντας την στην κατηγορία τη σεζόν 2016-2017.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 ανέλαβε την Ίνγκολστατ για δύο μήνες, στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, και τον Φεβρουάριο του 2020 τη Χέρτα ως υπηρεσιακός. Αυτή ήταν και η τελευταία δουλειά του ως πρώτος προπονητής, αφού ακολούθησε η εθνική ΗΠΑ ως βοηθός του Γκρεγκ Μπερχάλτερ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ