ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα: Άρχισε το ματς με τη Ξάνθη με δέκα παίκτες επειδή ο ενδέκατος έδινε μάθημα εξ αποστάσεως στα αποδυτήρια

Οι παίκτες της Καβάλας πριν το ματς με την Ξάνθη
Οι παίκτες της Καβάλας πριν το ματς με την Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Ένα απρόοπτο είχαμε στη σέντρα του αγώνα της Καβάλας με την Ξάνθη αφού οι γηπεδούχοι άρχισαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω εξετάσεων.

Όλα τα έχει η Καβάλα οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της έλειπαν. Δίχως αμφιβολία αυτό που έγινε στο ματς με την Ξάνθη θα μείνει στην ιστορία των παράξενων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Καβάλα και την Ξάνθη οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με δέκα παίκτες και όχι με έντεκα. Ο ενδέκατος ήταν στα αποδυτήρια ωστόσο δεν μπορούσε να αρχίσει το ματς με τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεόδωρος Ταχματζίδης έδινε μάθημα εξ αποστάσεως στα αποδυτήρια! Έτσι η Καβάλα αναγκάστηκε να αρχίσει την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές με την αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται στο 20ο λεπτό με την Ξάνθη να προηγείται ήδη με 3-0.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τους παίκτες της να μην είναι καν ποδοσφαιριστές.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ