SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Πιερικός έβγαλε... νοκ-άουτ την Καβάλα με επτάρα, κορυφή η Βέροια

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου
Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου INTIME

Ο Πιερικός νίκησε με 7-0 την Καβάλα στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των αργοναυτών να μην μπορούν να περιορίσουν το εύρος του σκορ. Η Βέροια νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και έπιασε κορυφή στον πρώτο όμιλο.

Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική της Super League 2, έχοντας στο σημερινό πρόγραμμα πολλές αναμετρήσεις για τον πρώτο όμιλο και το ντέρμπι της Ρόδου για τον δεύτερο.

Ο Πιερικός είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Καβάλα, καθώς επικράτησε με 7-0, παίρνοντας ένα ευρύ προβάδισμα από το πρώτο μέρος με πέντε τέρματα, με τους Εμπούσι, Καρανάτσιο, Παντελιάδη, Χαντζάρα, Μαβρίδη και Καγκελίδη να χρίζονται σκόρερς.

Υπενθυμίζεται ότι οι αργοναύτες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που ταυτόχρονα ασχολούνται με το μπάσκετ και το kick boxing, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας στο SPORT24. Η ομάδα όταν εξασφάλισε άδεια για να παίξει στο πρωτάθλημα, δεν είχε τη δυνατότητα για να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Με άνεση επικράτησε και η Αναγέννηση Καρδίτσας του Αλμωπού Αριδαίας, καθώς επικράτησε με 4-0 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Στην κορυφή ανέβηκε και η Βέροια που νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-0 στην έδρα της, έχοντας πλέον επτά βαθμούς. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός Β' έχει έναν βαθμό λιγότερο, αλλά και ένα παιχνίδι που διεξήχθη με τα Τρίκαλα εκτός έδρας.

Βέβαια μπορεί να πέσει, αν ο αθλητικός δικαστής κατοχυρώσει υπέρ των Θεσσαλών το παιχνίδι με την Καβάλα που δεν διεξήχθη, όπως συνέβη στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου.

Η Ξάνθη νίκησε του Θεσπρωτού με με 1-0 χάρη στο γκολ του Μονρόζ στο 49ο λεπτό, ενώ ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι του Απόλλωνα Πόντου με τη Νίκη Βόλου. Στο ντέρμπι της Ρόδου, η ομώνυμη ομάδα κέρδισε τον Διαγόρα με 2-0.

Ο Σταματελόπουλος καθάρισε για τους γηπεδούχους σε τρία λεπτά. Αρχικά σκόραρε από την άσπρη βούλα στο 22', ενώ με κεφαλιά στο 25' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Μαρτσάκης στο 88' διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0).

Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής της Super League 2

Η βαθμολογία


S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ