ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατσουράνης: "Πάνω από όλα είμαστε ομάδα και αυτό φάνηκε"

Κατσουράνης: "Πάνω από όλα είμαστε ομάδα και αυτό φάνηκε"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Κατσουράνης, έχει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες ενόψει του επαναληπτικού της Τρίτης από τον οποίο θα απουσιάσει και τονίζει ότι ένα γκολ της Ελλάδας θα κλειδώσει την πρόκριση.

Σίγουρος ότι η Ελλάδα θα βρεθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αρκεί να παρουσιαστεί με συγκέντρωση και στο δεύτερο ματς στην Ρουμανία εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε ότι η Ελλάδα ήταν ανώτερη από την Ρουμανία στο ματς του Σαββάτου και θα μπορούσε να φτάσει σε ακόμα υψηλότερο σκορ.

"Ήμασταν πολύ καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε. Νικήσαμε, πιστεύω, δίκαια. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα καλύτερο σκορ, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι.

Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει, δεν γίνεται γιατί έχει ακόμα ένα παιχνίδι. Θα πάμε εκεί συγκεντρωμένοι, σαν να είναι 0-0 το πρώτο παιχνίδι. Θα πάμε να πετύχουμε γκολ για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε".

"Όταν φτάνεις στα νοκ-άουτ, πρέπει να παρουσιάσεις κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που παρουσίασες στον όμιλο. Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Εμείς θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, είμαστε καλοί παίκτες και καλή ομάδα, πάνω από όλα είμαστε ομάδα και αυτό φάνηκε σήμερα στο γήπεδο".

"Όχι εμείς δεν ασχοληθήκαμε με τον αντίπαλο. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά σεβόμαστε και τον εαυτό μας και την ομάδα μας και τα δίνουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ήμασταν επιβλητικοί, ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα καλύτερο σκορ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ