ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κατσαβάκης: "Πληρώσαμε δύο στιγμές αδράνειας"

Κατσαβάκης: "Πληρώσαμε δύο στιγμές αδράνειας"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης έκανε λόγο για βελτίωση της επιθετικής εικόνας της Δόξας, παραδέχθηκε όμως ότι αμυντικά η ομάδα του χρειάζεται δουλειά.

Για δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε η Δόξα στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα έκανε λόγο ο Μάκης Κατσαβάκης στη συνένετυξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

"Αρχίσαμε με στόχο να μπούμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με το μηδέν. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ αναζητούσε ένα γρήγορο γκολ για να κοντρολάρει το παιχνίδι. Μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ, υπήρχαν δύο επικίνδυνες στιγμές, κάτι απόλυτα λογικό με βάσαη την ποιότητα των δύο ομάδων. Πληρώσαμε την αδράνεια σε δύο στιγμές" τόνισε σε ό,τι αφορά στο πρώτο μέρος.

Ο τεχνικός των "Μαυαραετών" είδε βελτίωση στο β΄ ημίχρονο. Συγκεκριμένα, είπε: "Η εικόνα μας ήταν βελτιωμένη και είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και κάποιες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Βάντερσον. Αν μειώναμε, θα πιέζαμε περισσότερο. Δεν ήρθε το γκολ και ο ΠΑΟΚ ροκάνιζε το χρόνο. Ήμασδταν βελτιωμένοι συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι, παρόλο που ορισμένα παιδιά βρέθηκαν σε άσχημη μέρα".

Ο Κατσαβάκης ρωτήθηκε αν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν το καλύτερο φετινό από πλευράς τακτικής και απάντησε: "Ναι, υπήρχε καλύτερη παρουσία, τουλάχιστον επιθετικά. Αμυντικά έχουμε ακόμη δουλει. Πρώτο μέλημά μας είναι να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι. Τουλάχιστον σε επίπεδο μονομαχιών"

Τέλος, αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο μεταγραφές: "Ας μην οπούμε ονόματα γιατί οι μάνατζερ παίρνουν ευκαιρία να διαφημίζουν τους πελάτες τους. Στα πρώτα αυτά ματς ήθελα να γνωρίσω τα παιδιά. Έχουμε ραντεβού από Τρίτη για το θέμα της ενίσχυσης. Δεν ισχύσουν αυτά που γράφονται. Προσωπικά έχω συζητήσει με παίκτες που έχω συνεργαστεί, συζητήσεις έχει κάνει και ο πρόεδεος. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Το οικονομικό, η ηλικία, θα δούμε".

Σ' αυτό το σημείο δέχθηκε ερώτημα αν μιλάει με τον Ταραλίδη για τη μεταγραφή του στη Δόξα και σχολίασε από την πλευρά του: "Όχι ειλικρινά. Αλλά και να υπάρχει κάποιος δεν θα πω ονόματα. Δεν θέλω να διαφημίζονται παίκτες".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ