STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ 0-2

Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ 0-2
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" από το πρώτο ημίχρονο στο "Καυτανζόγλειο", καθώς με γκολ των Σαλπιγγίδη και Φωτάκη νίκησε με 2-0 τη Δόξα Δράμας. Δείτε videos με τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Με τον Λίνο να δημιουργεί και τους Σαλπιγγίδη, Φωτάκη να εκτελούν, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 2-0 από το "Καυτανζόγλειο" επί της Δόξας Δράμας και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Από την άλλη, οι "μαυραετοί" δεν κατάφεραν σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι να πετύχουν γκολ, ενώ εξακολουθούν να αναζητούν την πρώτη τους νίκη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, όπου με τους Σαλπιγγίδη (27') και Φωτάκη (40') πήρε ένα προβάδισμα ασφαλείας με 2-0, ενώ από εκεί και πέρα χαλάρωσε, καθώς είχε σχεδόν σιγουρέψει τη νίκη.

Η Δόξα φάνηκε επικίνδυνη μόλις μία φορά στο δεύτερο μέρος, καθώς είχε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της και δεν απείλησε ουσιαστικά τον Γλύκο.

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ


Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κατσαβάκης): Ρόκα, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Αραβίδης (75' Κουμπρόγλου), Κανακούδης, Λίμα, Πιτσόκος (46' Ρούτσης), Σικαλιάς (46' Σοϊλέδης), Έρος

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Μπαλάφας, Γκαρσία (59' Ίβιτς), Σαλπιγγίδης (71' Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Λάζαρ, Αθανασιάδης (78' Γιάννου), Έτο

Σκόρερ: 27' Σαλπιγγίδης, 40' Φωτάκης

Κίτρινες κάρτες: Βέρτζος, Αραβίδης, Κανακούδης, Βάντερσον, Λεάντρο / Μπαλάφας

Ανασκόπηση αγώνα


Με νέα πρόσωπα παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, καθώς ο Λάσλο Μπόλονι επέλεξε τον Παναγιώτη Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, ενώ δίπλα στον Στέλιο Μαλεζά αγωνίστηκε ο Σωτήρης Μπαλάφας, καθώς ο Μπρούνο Τσιρίλο έμεινε στον πάγκο.

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν... άνοστο, καθώς με εξαίρεση ένα μακρινό και άστοχο σουτ του Πιτσόκου, οι δύο τερματοφύλακες δεν ένιωσαν καθόλου πίεση. Η πρώτη πραγματικά καλή φάση ήταν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο 16ο λεπτό, με τον Σαλπιγγίδη να αστοχεί αμαρκάριστος σε κοντινή κεφαλιά κι ενώ ο Ρόκα ήταν εκτός θέσης, αφού είχε κάνει λάθος έξοδο.

Ακολούθησε μία σπουδαία ευκαιρία από τον Βιεϊρίνια, που είδε την μπάλα να περνά ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Ρόκα, για να έρθει τελικά το 0-1 στο 27ο λεπτό. Μετά από υπέροχη συνεργασία των Λίνο και Βιεϊρίνια, η μπάλα κατέληξε στον Σαλπιγγίδη, που από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" το ματς λίγα λεπτά αργότερα, αφού στο 40' ο Λίνο σέντραρε ιδανικά για το κεφάλι του Φωτάκη και ο διεθνής μέσος νίκησε τον Ρόκα για το 0-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο "δικέφαλος" έριξε στροφές και λίγο έλειψε να το πληρώσει, καθώς ο Βάντερσον έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει στο 65', αστοχώντας σε απίστευτο τετ-α-τετ με τον Γλύκο.

Κατά τ' άλλα, οι φάσεις ήταν ελάχιστες στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να κρατά σχετικά εύκολα το 2-0 και να παίρνει το τρίποντο.

Πού κρίθηκε το παιχνίδι


1. Στην αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς από τις τρεις πραγματικά καλές ευκαιρίες που είχε, αξιοποίησε τις δύο.

2. Στη δημιουργικότητα του Λίνο, από τον οποίο προήλθαν και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ.


Η συνέντευξη Τύπου


Μάκης Κατσαβάκης:

Λάσλο Μπόλονι: " Μόνο ο Θεός ξέρει...", είπε για την παραμονή του

Στατιστικά αγώνα


0

Γκολ

2

0

Ασίστ

2

5

Σουτ

11

2

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

5

3

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

3

0

Κεφαλιές

3

4

Αποκρούσεις

0

25

Επεμβάσεις

6

41

Κλεψίματα

35

16

Φάουλ

7

3

Οφσάιντ

3

0

Κόρνερ

7

68

Λάθη

72

1/6

Γεμίσματα

6/31

Το φιλμ του αγώνα

16' Άστοχη έξοδος από τον Ρόκα, αλλά ο Σαλπιγγίδης δεν σημαδεύει σωστά, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

22' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Βιεϊρίνια να κάνει το σουτ από αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ρόκα.

27' (ΓΚΟΛ) Πανέμορφο γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Λίνο σέντραρε από τα αριστερά, ο Βιεϊρίνια έκανε ωραίο τακουνάκι και ο Σαλπιγγίδης, αφού κοντρόλαρε στο σημείο του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

40' (ΓΚΟΛ) Σέντρα του Λίνο από αριστερά, ο Φωτάκης στο πρώτο δοκάρι παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα.

65' Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα να μειώσει. Ο Βάντερσον βγήκε τετ α τετ με τον Γλύκο, αλλά πλάσαρε μόλις άουτ.

90'+1 Σουτ του Ίβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ρόκα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ