ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσαβάκης: "Ό,τι καλύτερο"

Κατσαβάκης: "Ό,τι καλύτερο"
Κατσαβακης

Στην νίκη του προσεχούς αντιπάλου της Καλαμαριάς, Ολυμπιακού, στάθηκε ο τεχνικός των Ποντίων, Μάκης Κατσαβάκης

"Καταρχάς, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και τον προπονητή του Ολυμπιακού για τη μεγάλη νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης. Προστέθηκαν πολλοί βαθμοί στην κατάταξη των Εθνικών ομάδων στον πίνακα της UEFA και αυτό είναι κάτι θετικό", ήταν το πρώτο σχόλιο του Μάκη Κατσαβάκη.

Όσο για το πώς όμως μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα αυτό την ομάδα του εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού ο τεχνικός του Απόλλωνα δήλωσε: "Το αρνητικό για μας είναι ότι θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα θα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και αυτό δεν είναι ευχάριστο για την πλευρά μας.

Παρόλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε, θα προσπαθήσουμε να αντιτάξουμε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι καλύτερο διαθέτουμε αυτή τη στιγμή. Με όσα ποσοστά μας αντιστοιχούν, θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον μεταξύ μας αγώνα του Σαββάτου.

Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για αυτό. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ίσως αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ευελπιστούμε να πραγματοποιηθεί ένα καλό παιχνίδι, με πλούσιο θέαμα και από τις δύο ομάδες".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ