ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσαβάκης: "Αδιαφορούν"

Κατσαβάκης: "Αδιαφορούν"
Κατσαβάκης

Η καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες στο θέμα της έκδοσης των δελτίων των Λούκας Φαβάλι και Γιώργου Λαναρή έχει προκαλέσει εκνευρισμό στο στρατόπεδο του Απόλλωνα

"Δεν ξέρω τι να πω. Φαίνεται ότι όλοι οι φορείς αδιαφορούν για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είμαστε ομάδα της πόλης που παλεύει με όλες της τις δυνάμεις και καθαρά και όμως δε μας συμπεριφέρονται σωστά. Ακόμη και η πολιτεία θα μπορούσε να βοηθήσει, όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις, εκτός από εμάς", επισήμανε ο Μάκης Κατσαβάκης με τον Σερραίο τεχνικό να μην μπορεί μέχρι σήμερα να υπολογίζει στους Φαβάλι και Λαναρή για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το μόνο ευχάριστο για τον Σερραίο τεχνικό του Απόλλωνα για τις δύο υποθέσεις είναι η επιπλέον μία εβδομάδα διακοπής το πρωτάθλημα της Super League εξαιτίας των βουλευτικών εκλογών.

Από πλευράς πάντως της διοίκησης των «κοκκινόμαυρων» εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τουλάχιστον το θέμα του Φαβάλι θα λυθεί μέσα στις επόμενες μέρες με την αποστολή της μπλε του κάρτας από την Αργεντινή.

Από εκεί και πέρα ο Μάκης Κατσαβάκης στο σημερινό φιλικό προσφοράς και "ανθρωπιάς" με την Καστοριά, στις 17:00 στο γήπεδο της Καλαμαριάς τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στους πυρόπληκτους, προτίθεται στο πρώτο ημίχρονο να προβάρει ενδεκάδα εν όψει του παιχνιδιού με τον Άρη.

Μοναδικός απών θα είναι ο διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, αφού ο Σκοπιανός Βάντσε Σίκοφ επέστρεψε χθες με τον Σερραίο τεχνικό να θεωρείται σίγουρο ότι θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα στην επανάληψη.

Το Σάββατο εξάλλου στις 17:00 οι «κοκκινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν σε νέο φιλικό την Νίκη Βόλου. Το συγκεκριμένο θα είναι και το τελευταίο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, κι ενώ θα έχει προηγηθεί αυτό με τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Πολίχνης μια μέρα νωρίτερα και την ίδια ώρα.

Δεδομένου ότι τα δύο φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν σε ένα ουσιαστικά 24ωρο ο Μάκης Κατσαβάκης θέλοντας να αποφύγει επιβάρυνση και τυχόν τραυματισμούς θα χωρίσει την ομάδα του σε δύο τμήματα.











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ