ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων "Ανθρωπιάς"

Απόλλων "Ανθρωπιάς"
Κατσαβάκης

Ο Απόλωνας Καλαμαριάς την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου θα δώσει φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Καστοριά για την ενίσχυση των πυρόπληκτων

Αυτό όμως δε θα είναι και το μοναδικό φιλικό της Καλαμαριάς αυτή την εβδομάδα. Την Παρασκευή 14/9 στις 17.00, η Καλαμαριά θα αγωνιστεί κόντρα στον Μακεδονικό εκτός έδρας. Ο Μάκης Κατσαβάκης θέλει να εκμεταλλεύτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τρεις εβδομάδες αποχής που ακολούθησαν την πρώτη αγωνιστική. Η ανακοίνωση για το φιλικό αλληλεγγύης:
"Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα Καλαμαριάς φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Καστοριά, με σκοπό την ενίσχυση των πυρόπληκτων από τις καταστροφικές φωτιές. Θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς κάνει έκκληση στους φιλάθλους να παραστούν στον συγκεκριμένο φιλικό αγώνα, για να ενισχύσουμε όλοι μας όσο το δυνατόν περισσότερο τους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη."




Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας

"Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς ενημερώνει όσους έχουν κάνει προεγγραφή για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2007-2008 ότι μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες τους καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) 10:00 έως 16:00 από τα γραφεία της ομάδας μας στο γήπεδο του Απόλλωνα (Παπάγου και Σουρμένων, γήπεδο). Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή κάθε κάρτας διαρκείας είναι η επίδειξη της απόδειξης των φιλάθλων ή της Αστυνομικής τους Ταυτότητας."

Τα μέτρα ασφαλείας

Ο Απόλλων Καλαμαριάς μετακομίζει στο Καυταντζόγλειο, ένα μεγάλο γήπεδο, στο οποίο η ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί, όπως το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο κόσμος της ομάδας. Τη δεύτερη αγωνιστική ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Άρη σε ένα τοπικό ντέρμπι, από το οποίο και οι δύο ομάδες θα επιζητήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα μετριάσει τις εντυπώσεις από τους αγώνες της πρεμιέρας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Άρης θα ζητήσει εισιτλήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

"Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς - Άρης (23 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 19:00 στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 10:30 στο γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης."



Αναμένει Μπούσι
Από την Πέμπτη ο Μάκης Κατσαβάκης αναμένει στην προπόνηση και τον μοναδικό απόντα αυτών των ημερών, τον αλβανό Αλμπάν Μπούσι που βρίσκεται με την εθνική της χώρας του.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ