ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάκωση για τρεις

Κάκωση για τρεις
Κατσαβάκης MOTIONTEAM

Τρία αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Μάκης Κατσαβάκης

Συγκεκριμένα ο Σωκράτης Φυτανίδης υπέστη κάκωση κάτω άκρου κνήμης και ποδός, ο Γιάννης Στάθης υπέστη κάκωση μεταταρσίων και ο Μερκούρης Καραλιόπουλος υπέστη κάκωση κεφαλής με υποκειμενικά συμπτώματα ελαφριάς διάσεισης χωρίς νευρολογική σημειολογία.
Η κατάστασητων τριών τραυματιών που επανεκτιμήθηκε σήμερα φάνηκε ότι θα πρέπει να μείνουν εκτός δράσης για τις επόμενες δύο μέρες και ακολούθως θα μπουν και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων. Αυτό ήταν και το μόνο ευχάριστο στην όλη υπόθεση για τον Μάκη Κατσαβάκη που όπως όλα δείχνουν θα μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Άρη στις 23 του μήνα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Όσο για αυτό που παραμένει ερωτηματικό; Είναι αν ο Σερραίος τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» θα μπορεί να υπολογίζει στους Φαβάλι και Λαναρή των οποίων οι περιπτώσεις συνεχίζουν να εκκρεμούν.

Ο Μάκης Κατσαβάκης πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο χθεσινό φιλικό στην Καβάλα τονίζοντας: «Ήμασταν επιπόλαιοι στην επιθετική ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να μην κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά και να μην έρθει το γκολ ενώ και στην άμυνα δεν ήμασταν ιδιαίτερα σταθεροί».




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ