ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Kαταγγελία για τραμπουκισμούς στη Λάρισα

Kαταγγελία για τραμπουκισμούς στη Λάρισα
New Image

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει τη συμπεριφορά του Βουλευτή Λάρισας κ.Αγοραστού για φραστική επίθεση στον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, εξέδωσε η διοίκηση των Βοιωτών

"Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ καταγγέλλει την συμπεριφορά του Βουλευτή Λάρισας της ΝΔ κ. Αγοραστού κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Λάρισας και του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στο Αλκαζάρ.

Ο εν λόγω "κύριος", κάθε φορά που ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ σημείωνε γκολ, έκανε φραστική επίθεση στον Πρόεδρο κ. Κομπότη με ακατανόμαστες φράσεις και μάλιστα μπροστά τα μάτια του Προέδρου της Λάρισας κ. Πηλαδάκη", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα η διοίκηση του Λεβαδειακου και συνεχίζει:

Δεν παρέλειψε μάλιστα να προσπαθήσει να προπηλακίσει τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Φαράντο. Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν έχει κανένα παράπονο από τη συμπεριφορά και την εν γένει φιλοξενία της ΠΑΕ Λάρισα.

Δηλώνει όμως ότι θα ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο γήπεδο και οτι θα καταγγείλει τον εν λόγω "κύριο" βουλευτή τόσο στις αρμόδιες αθλητικές αρχές όσο και στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Συμπεριφορές σαν αυτή του βουλευτή της Ν.Δ., αποτελούν τροχοπέδη σε κάθε προσπάθεια εξάλειψης της βίας καθώς και σε κάθε προσπάθεια προβολής των αθλητικών ιδεωδών.



Ενέργειες τέτοιες όταν μάλιστα προέρχονται από αιρετούς μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε μια κοινωνία που έχει ανάγκη από πρότυπα".

Από τη Λάρισα στην... Κατερίνη
Εν τω μεταξύ, με ανεβασμένο το ηθικό μετά την κατάκτηση του πρώτου βαθμού στο πρωτάθλημα χάρη στο 3-3 στο "Αλκαζάρ" με τη Λάρισα (με το γκολ του Ντιμπαλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων), πραγματοποίηθηκε η προπόνηση της Δευτέρας για την ομάδα του Γκεόργκι Βασίλιεφ.

Ήταν μια προπόνηση προετοιμασίας εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης, όπου ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Κατερίνης, σε μονό αγώνα.

Στα αγωνιστικά, κανονικά γυμνάστηκε και ο Μοντόγια ο οποίος δείχνει ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.












TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ