ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρνέζης: "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"

Καρνέζης: "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"
INTIME SPORTS

Για το καλύτερο δυνατό θα παλέψουν κόντρα στην Τότεναμ οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Ορέστης Καρνέζης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Άγγλους.

Ο Ορέστης Καρνέζης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Τότεναμ με τον "Όρε" να μην απαντάει σε ερώτηση για το πόσο θα επηρεάσει την ομάδα το... άδειασμα του Κατσουράνη.

Ο γκολκίπερ των πράσινων αναφορικά με την αναμέτρηση με τους Άγγλους τόνισε πως είναι πρόκληση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού η αναμέτρηση με την Τότεναμ και πρόσθεσε πως όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Θα επηρεάσει την ομάδα η αποχώρηση του Κατσουράνη;
" Είμαστε εδώ να μιλήσουμε για το ματς, ένα σημαντικό παιχνίδι, σε ένα σπουδαίο θεσμό. Όλοι είμαστε χαρούμενοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι."

Η Τότεναμ είναι σε μεγάλη φόρμα και ο Παναθηναϊκός το αντίθετο. Με τι ψυχολογία περιμένετε το παιχνίδι;
" Αντιμετωπίζουμε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αυτό αποτελεί πρόκληση για όλους μας. Πριν μερικά χρόνια θα συνέβαινε το αντίθετο.

Θα ήταν πρόκληση για την Τότεναμ αυτό το ματς. Βάσει των δεδομένων, η πρόκληση είναι δική μας. Παίζουμε με μία ομάδα υψηλού επιπέδου και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι".

Προέρχεται από έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί. Σας δημιουργεί αυτό έξτρα πίεση;
" Δεν αλλάζει κάτι. Είναι όπως όλα τα άλλα. Η πίεση και το άγχος είναι ίδια. Σίγουρα τα ανεπιτυχή αποτελέσματα επηρεάζουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση.

Ο καθένας προσωπικά πρέπει να βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση για να παρουσιάσουμε ένα αξιοπρεπές πρόσωπο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ