ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καρνέζης: "Από τους καλύτερους μπακ ο Μανωλάς, εξαιρετικός ο Τσιμίκας"

Greece's Orestis Karnezis catches a ball during an official training session the day before the group C World Cup soccer match between Greece and Ivory Coast, at the Arena Castelao in Fortaleza, Brazil, Monday, June 23, 2014. (AP Photo/Fernando Llano)
Greece's Orestis Karnezis catches a ball during an official training session the day before the group C World Cup soccer match between Greece and Ivory Coast, at the Arena Castelao in Fortaleza, Brazil, Monday, June 23, 2014. (AP Photo/Fernando Llano) EUROKINISSI

Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στην Νάπολι, Κώστα Μανωλά, καθώς και για τον υποψήφιο στόχο των παρτενοπέι, Κώστα Τσιμίκα, ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα στους "16" του Champions League.

Ο Ορέστης Καρνέζης έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό " Radio Kiss Kiss" όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την Μπαρτσελόνα, τον Μανωλά, τον Τσιμίκα και την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στην Ουντινέζε: "Έχω αφήσει ένα κομμάτι της καρδιάς μου εκεί. Τώρα παίζω για την Νάπολι και θέλω να κερδίσουμε το παιχνίδι την Κυριακή (19/07) απέναντι στην Ουντινέζε".

Για την Μπαρτσελόνα: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους μας, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι, διότι ρισκάρουμε να κάνουμε κακές εμφανίσεις στα άλλα παιχνίδια, κάτι που δεν είναι καλό πράγμα. Περιμένουμε για το παιχνίδι. Δεν είναι ούτε αυτοί σε καλή κατάσταση. Σε αυτές τις συνθήκες όλα μπορούν να γίνουν".

Για τον Μανωλά: "Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ιταλία, ακόμα και με την Ρόμα έχει δείξει την ποιότητά του. Στο ένας εναντίον ενός δεν περνιέται. Γνωριζόμαστε κάμποσο καιρό και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μαζί (στην ίδια ομάδα). Μακάρι κόντρα στην Μπαρτσελόνα να κάνει ότι έκανε και με την Ρόμα".

Για τον Τσιμίκα: "Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για να είναι σε μια σπουδαία ομάδα. Του λείπει το καθοριστικό άλμα σε ένα πρωτάθλημα με πρεστίζ".

Για την κατάκτηση του Coppa Italia κόντρα στην Γιουβέντους: "Μία αξέχαστη βραδιά. Κρίμα που δεν μπορούσαμε να το πανηγυρίσουμε με τους φίλους μας".

Σημειώνεται πως ο Καρνέζης είναι η τρίτη επιλογή για τα γκολποστ των Ναπολιτάνων, πίσω από τους Μερέτ και Οσπίνα, ενώ με την Νάπολι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ