ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάρμο: "Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που δείχνει πόσο καλή ομάδα είμαστε"

Ο Κάρμο στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Ο Κάρμο στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταβίντ Κάρμο δήλωσε ότι η σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά του Conference League αποδεικνύει το καλό επίπεδο των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-2 της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι (ήττα με 1-0 κ.δ. και παράταση) και πέρασε στους "4" του Conference League. Ήρωας ο Τζολάκης που απέκρουσε τρία πέναλτι. Η Άστον Βίλα αντίπαλος στα ημιτελικά.

"Είναι υπέροχα τα συναισθήματα, είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Πραγματικά ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κι αυτό δείχνει πόσο καλή ομάδα είμαστε. Ήμασταν καλοί στη διάρκεια του αγώνα, όμως έπρεπε να κριθεί στα πέναλτι κι είμαστε ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε".

Για το πώς άντεξαν παρότι ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ: "Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, καταφέραμε να αντέξουμε. Μας πίεσαν πάρα πολύ, δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε το πλεονέκτημα που είχαμε, όμως καταφέραμε να αντέξουμε ευτυχώς και φεύγουμε με τη νίκη".

Για το αν το περίμενε όταν ήρθε στην Ελλάδα ότι θα ζήσει τέτοιες στιγμές: "Φυσικά, ήξερα ότι παίζαμε σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ήξερα τις πιθανότητές μας και πίστευα ότι μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Αυτό αποδεικνύεται αυτή τη στιγμή, ότι ήταν κάτι που πραγματικά μπορούσαμε. Το προσπαθούμε καθημερινά. Κι όπως είπα κι από την πρώτη μέρα που ήρθα στο αεροδρόμιο, ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έχει δώσει και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω όλη αυτή την εμπιστοσύνη μέσα από τον αγωνιστικό χώρο".

Για το ότι απομένουν ακόμα δύο ματς για να φτάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό: "Πραγματικά είναι κάτι που δεν μπορείς να μην το σκέφτεσαι. Είναι κάτι που θα το προσπαθήσουμε. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα δύο αυτά παιχνίδια".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ