ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καραμάνος: "Πρέπει να πάρουμε τη νίκη με Παναιτωλικό"

Καραμάνος: "Πρέπει να πάρουμε τη νίκη με Παναιτωλικό"
Καραμάνος INTIME SPORTS

Ο Τάσος Καραμάνος μίλησε για τον αγώνα της Δευτέρας ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό (8/2, 19:30), είπε πως πρέπει να νικήσει η ομάδα του και αναφέρθηκε στην απώλεια του Λούκα Βιγιαφάνιες.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Τάσος Καραμάνος, μίλησε στη NOVA για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη (8/2, 19:30) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη απώλεια για τους Αγρινιώτες την παραχώρηση του Λούκα Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος φορ, ανέφερε: "Πολύ σημαντικό το ότι είχαμε πολλές μέρες ξεκούρασης. Το κυνήγι πλέον είναι για μια "ευρωπαϊκή" θέση. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη με Παναιτωλικό για να δώσουμε συνέχεια στη νίκη επί του Πανθρακικού. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε τη νίκη.

Ο Βιγιαφάνες είναι τεράστια απώλεια για τον Παναιτωλικό, αυτό είναι ξεκάθαρο. Ξέρουμε πως είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της. Εκτός δεν θα έλεγα ότι αποδυναμώνεται, αλλά δεν αποδίδει το ίδιο με την έδρα της. Είμαστε το φαβορί, δεν μπορούμε να το κρύψουμε, ειδικά αν κάνουμε στο γήπεδο ότι κάνουμε σε κάθε ματς".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ