ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Καραμαλίκης: "Θα εμφανιστούν πεισμωμένοι"

Καραμαλίκης: "Θα εμφανιστούν πεισμωμένοι"
Καραμαλίκης

Ο επιθετικός των "πρασίνων" αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας και την πορεία του Θρασύβουλου

Ο έμπειρος επιθετικός των «πρασίνων», ανέφερε πως χρειάζεται πολύ προσοχή στο παιχνίδι, καθώς οι παίκτες της Δόξας θα εμφανιστούν πεισμωμένοι, μετά τα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα τους και πως η σημερινή εικόνα του Θρασύβουλου δεν είναι αυτή που της αξίζει.
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Στάθης Καραμαλίκης στο «Ράδιο ΗΧΩ»:

Για το προηγούμενο ματς με τον Ιωνικό και το προσεχές με τη Δόξα: " Για εμάς, ήταν κομβικής σημασίας ο αγώνας της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ιωνικό. Αν δεν κερδίζαμε, θα ήμασταν σε δυσμενή θέση. Πιστεύω πως με άλλη μια νίκη, την Κυριακή κόντρα στη Δόξα, θα είμαστε καλά.

Εννοείται πως κόντρα στην ομάδα της Δράμας, θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε πως η Δόξα είναι μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Παρά τα όσα έχουν γίνει σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο, οι παίκτες της μπορούν να εμφανιστούν πεισμωμένοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τη μπάλα κάτω".

Για την απουσία του Γιάννη Σερέπα από τον πάγκο, λόγω τιμωρίας και τον βαθμό ανάκαμψης του Θρασύβουλου:

" Δεν θα μας επηρεάσει πολύ το γεγονός πως ο προπονητής μας δεν θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω τιμωρίας. Εμάς μας ενδιαφέρουν μονάχα οι τρεις βαθμοί. Βέβαια, θα ήταν καλύτερα να τον είχαμε δίπλα μας, αλλά δεν μοιρολατρούμε. Δεν έχουμε ανακάμψει ακόμα. Υπάρχουν παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε για να πούμε πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Η εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα, δεν είναι αυτή που της αξίζει".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Δευτέρα 22/03 στις 19.00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ρόδος.














TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ