ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Καραμαλίκης: "Θα παραμείνουμε στην κατηγορία"

Καραμαλίκης: "Θα παραμείνουμε στην κατηγορία"
καραμαλικης

Ο Θρασύβουλος νίκησε 3-1 τον Ιωνικό κάνοντας βήμα παραμονής στην κατηγορία

Ο επιθετικός του Θρασύβουλου, Στάθης Καραμαλίκης, φιλοξενήθηκε στον "Sentra 103.3", για τη νίκη επί του Ιωνικού, την πορεία της ομάδας αλλά και για το μέλλον του.
Για την πορεία του Θρασύβουλου: " Η ομάδα αδικείται από την βαθμολογική της θέση, ευθυνόμαστε και εμείς για την πορεία του συλλόγου, όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και στο τέλος η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Δεν θα κάνουμε τα λάθη που κάναμε και ας είναι και αργά πλέον".

Για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής: " Αυτός ο αγώνας ήταν χωρίς αύριο, ενέργησε το ένστικτο της επιβίωσης. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο. Θεωρώ ότι έχουν ξεχωρίσει Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου που θα εξασφαλίσουν την άνοδο, από εκεί και πέρα είναι 5-6 ομάδες που θα διεκδικήσουν μια θέση. Ο Παναιτωλικός νομίζω ότι θα διεκδικήσει θέση στα μπαράζ, αν είχε νικήσει τον ΟΦΗ είχε ελπίδες για την δυάδα, όμως τώρα είναι δύσκολο".

Για το μέλλον του: " Την φετινή χρονιά οφείλω πολλά στους συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ πολύ, χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα. Για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στην Super League δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί έχω ξαναβρεθεί στην ίδια θέση και όλο κάτι πήγαινε στραβά και έμενα κάπου που ίσως να μην ήθελα να μείνω. Περιμένω να τελειώσει η σεζόν, να σωθεί η ομάδα, να σημειώσω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο βρεθεί για μένα. Είναι Super League, είναι Β' Εθνική, είναι Γ' Εθνική δεν με πειράζει ιδιαίτερα".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Δευτέρα 22/03 στις 19.00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ρόδος.










TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ